Battlefield 1 oynarken oyundan atıyor

53973

Megapat
Oyunu oynarken belli bir süre fark etmeksizin oyundan atıyor bu hatayı vererek. Bazen 30 dakika kesintsiz oynuyorum problem yok, bazen 2 dakika içinde atıyor. Sorun nedir? (Görsel bana ait değil, çıkan hata bu ama ekran kartım RX 6700 XT.)

Dosya Ekleri

• da9e5e5915a50fd929d1a0ce8e81ea98 (1).png
    da9e5e5915a50fd929d1a0ce8e81ea98 (1).png
    25,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynarken belli bir süre fark etmeksizin oyundan atıyor bu hatayı vererek. Bazen 30 dakika kesintsiz oynuyorum problem yok, bazen 2 dakika içinde atıyor. Sorun nedir? (görsel bana ait değil, çıkan hata bu ama ekran kartım RX 6700 XT.)

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Oyun 6700 XT kartını görmüyor galiba, windows grafik ayarlarından oyunu bulup (Eğer yoksa göz at kısmından ekleyebilirsiniz.) yüksek performans seçin. 6700 XT yazacak zaten altında. Grafik ayarlarına girmek için direkt Windows arama çubuğuna grafik yazarsanız çıkar.

Oyunu oynarken belli bir süre fark etmeksizin oyundan atıyor bu hatayı vererek. Bazen 30 dakika kesintsiz oynuyorum problem yok, bazen 2 dakika içinde atıyor. Sorun nedir? (Görsel bana ait değil, çıkan hata bu ama ekran kartım RX 6700 XT.)

Aynı sorunu bende alıyorum MSI Gaming X Trio 3070 ekran kartımda, Alt Tab attığım zaman oluyor.

Oyun 6700 XT kartını görmüyor galiba, windows grafik ayarlarından oyunu bulup (Eğer yoksa göz at kısmından ekleyebilirsiniz.) yüksek performans seçin. 6700 XT yazacak zaten altında. Grafik ayarlarına girmek için direkt Windows arama çubuğuna grafik yazarsanız çıkar.
Bununla ilgili problem yok ama teşekkürler yinede.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.
Denemiştim, olumsuz maalesef.

Son düzenleme:
Bununla ilgili problem yok ama teşekkürler yine de.

Denemiştim, olumsuz maalesef.

Bu konudaki çözümü deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı