Battlefield 3 Donuyor ve Oyundan Atıyor

Sistem özelliklerin yetiyor mu?
İntel Core i5-2450M 2.5GHz 4CPUs
AMD Radeon HD 7500/7600 Series 1702 MB
8192 MB DDR3 Ram
Bu arada Gaming Evolved'de BF3'ü Balanced'a aldım fakat yine atıyor driverleri sitelerinde mi güncellemem gerekiyor ? ve birde bende 2 ekran kartı var oyunlarda AMD kullanılıyor ama bu da sorun açar mı ? 2.ekran kartını devre dışı bırakınca PC'nin çözünürlüğü maksimum 1024x768 oluyor.

Kendi sitesinden güncelle. Harici ekran kartı etkin değil mi? Eminsin yani.
Bazı sitelerde baktım. Sorun PunkBuster'ın Ses kartı ile uyuşmaması diyorlar ama bende AMD ile ilgili bir hata verdi. Tam emin değilim ama Aygıt yöneticisinde 2 ekran kartını da gösteriyor ve 2sininde dosyaları yükle İntel'i devre dışı bırakırsam ekran çözünürlüğü maksimum 1024x768 oluyor ama ben 1366x768'e alışkınım.

Şarja takılı oynuyorsun değil mi? Pil bölümünden yüksek güce alıp deneyin. Bunun dışında maalesef yardım edemem.
Şarja takılı oynuyorum ve yüksek performans'ta. Ses kartını devre dışı bırakıp denedim yine olmadı. Problem ekran kartında. Hata şu 'AMD görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' bunu nasıl çözerim @Recep Baltaş abi bir tek çare sen kaldın. Ekran kartını güncelledim ve bu sadece oyunda daha uzun süre kalmamı sağladı ben aralıksız 1-2 saat oynamak istiyorum ama :( Sürekli gir çık gir çık olmaz ki :( Yok mu bunun çözümünü bilen biri ? Laptop baya bir ısınmış acaba bundan kaynaklanabilir mi ?

Son düzenleme:
Ekran kartı driverini güncellemeştim zaten ve PC daha ısınmadan oyuna girdim ama bu sefer böyle bir hata verdi ne yapmalıyım ? Bu arada PC soğukken oyuna girdiğimde oyundan atmadı. Ama bu DirectX hatasını verdi bu seferde. DirectX mi güncellemeliyim ? Güncelleyeceksem Windows 7 için link atar mısınız ?

Edit : Battlefield 3'ün dosyalarının içindeki DirectX klasöründen yüklüyorum şu an DirectX'i olursa yazacağım.

Dosya Ekleri

• Hata.png
    Hata.png
    84 KB · Görüntüleme: 262
O da olabilir fakat birkaç haritada hata vermedi. 3.haritada ya da 4 bir anda oyun dondu ve bu hatayı verdi. Ekran kartını güncellemeden önce 1. veya 2. haritada oyun donuyordu ve beni otomatikman masaüstüne göndermiyordu bunda donduktan 4-5 saniye sonra masaüstüne dönüyor ve bu hatayı gösteriyor. Şu an DirectX dosyalarını yükledim Battlefield 3'ün kendi DirectX dosyasından deneyeceğim şimdi. Yine aynı sonuç. Yine aynı hatayı veriyor. Koskoca Technopat'ta yok mu şu sorunumu çözecek biri ? Bilgisayar 2-3 saat açık durunca AMD görüntü sürücüsü hatası da veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı