Battlefield 3 Donuyor ve Oyundan Atıyor

Bazı kullanıcılar Windows'u boza biliyor. Yada gerekli önlemleri almıyorlar.
Bu dosya konusuna bir açıklık getirebilir misin ? Dosyalarım silinecek mi ? Disklerdeki dosyalar vs. Biraz forumda dolaştım ve benim hatamı alanları gördüm. Sorun driver ile alakalı değilse ekran kartı ölmüştür deniliyor. Fakat ben bu sorunu bir tek Battlefield 3'te yaşıyorum. Sims 2 ve Rigor Z oynaren böyle bir hata vermiyor. Bu yüzden sorun driver ile alakalıdır herhalde. Şimdi yüklü driverları kaldıracağım. Ardından yeni driver kuracağım ama yeni driver 730 MB onun inmesini bekliyorum :)

Son düzenleme:
Bu dosya konusuna bir açıklık getirebilir misin ? Dosyalarım silinecek mi ? Disklerdeki dosyalar vs. Biraz forumda dolaştım ve benim hatamı alanları gördüm. Sorun driver ile alakalı değilse ekran kartı ölmüştür deniliyor. Fakat ben bu sorunu bir tek Battlefield 3'te yaşıyorum. Sims 2 ve Rigor Z oynaren böyle bir hata vermiyor. Bu yüzden sorun driver ile alakalıdır herhalde. Şimdi yüklü driverları kaldıracağım. Ardından yeni driver kuracağım ama yeni driver 730 MB onun inmesini bekliyorum :)

Dostum samsung laptop mu kullanıyorsun? Bana özelden yazabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 kasmaya başladı Low - High ayarları SP - MP hiç farketmiyor.İnterneti kapattım yine aynı.

Originden indirdim oyunu yaklaşık 3 hafta, high, full hd akıcı bi şekilde oynadım. Ertesi gün açtım oyunu originden repair yapın tekrar deneyin dedi.
Repair yaptım oyuna girdim loading ekranına geldi yavaşladı oyun açıldı. öyle bi kasıyor ki kaplamalar bile geç yükleniyor.
Hemde 480 p ve low ayarda olması bişey değiştirmiyor.
SP - MP farketmiyor. 5 Mbps internet hızı.
Bilgisayara format attım ekran kartını sürekli güncelledim. Olmuyor . Diğer oyunlarda hiç bir sorun olmaması bana kafayı yedirtecek.
Son çare forumlarda dolaşıyorum :) Lütfen yardım edin.

Win7 64 Bit
İşlemci : AMD FX 4100 Quad - Core, 3600 MHz
Ram : 4Gb DDR3
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 7850 2 Gb GDDR5 256 Bit

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı