- Makaleler
- 3
Bazı kullanıcılar Windows'u boza biliyor. Yada gerekli önlemleri almıyorlar.
Bu dosya konusuna bir açıklık getirebilir misin ? Dosyalarım silinecek mi ? Disklerdeki dosyalar vs. Biraz forumda dolaştım ve benim hatamı alanları gördüm. Sorun driver ile alakalı değilse ekran kartı ölmüştür deniliyor. Fakat ben bu sorunu bir tek Battlefield 3'te yaşıyorum. Sims 2 ve Rigor Z oynaren böyle bir hata vermiyor. Bu yüzden sorun driver ile alakalıdır herhalde. Şimdi yüklü driverları kaldıracağım. Ardından yeni driver kuracağım ama yeni driver 730 MB onun inmesini bekliyorumBazı kullanıcılar Windows'u boza biliyor. Yada gerekli önlemleri almıyorlar.
Bu dosya konusuna bir açıklık getirebilir misin ? Dosyalarım silinecek mi ? Disklerdeki dosyalar vs. Biraz forumda dolaştım ve benim hatamı alanları gördüm. Sorun driver ile alakalı değilse ekran kartı ölmüştür deniliyor. Fakat ben bu sorunu bir tek Battlefield 3'te yaşıyorum. Sims 2 ve Rigor Z oynaren böyle bir hata vermiyor. Bu yüzden sorun driver ile alakalıdır herhalde. Şimdi yüklü driverları kaldıracağım. Ardından yeni driver kuracağım ama yeni driver 730 MB onun inmesini bekliyorum![]()
Özelden yazılması için 500 mesaj gerekli diye biliyorum ve Samsung Laptop kullanmıyorum. Casper kullanıyorum.Dostum samsung laptop mu kullanıyorsun? Bana özelden yazabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.