Battlefield 1 Rehberi

Görev ile açılan silahların ilerlemesi menüdeki Askeri Özelleştir kısmında gözükmüyor. Ya oyun içerisinde sınıf/silah seçiminde görebilirsiniz ya da menüde Silahlar/Cihazlar kısmında ilerlemeyi görebilirsiniz. Ayrıca örneğin M1917 Siper ile 50 düşman öldür derken yanlışlıkla M1917 Tarayıcı ile oynuyor olabilirsin, ben de zaman zaman şaşırıyorum.
Ben de bu şekilde yanlış mı yapıyorum dedim de kontrol ettiğimde silahları doğru seçtiğime eminim.

Askeri Özelleştir kısmında gözükmüyor sanırım, oradan bakıyordum.

Battlefield 1 oynayan arkadaşlara umarım yardımcı olur :)

Shotgun (Pompalı tüfekler)

Factory : Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Slug : Arttırılmış menzil, yakından hedefi vurabilmek için daha özen göstermek gerekiyor
Hunter : Daha sıkı saçma taneleri, daha fazla menzil, factory ile slug arası bir değer
Sweeper : Daha fazla saçma dağılımı, düşük menzil, daha fazla hasar
Backbored : Düşük geri tepme, daha hızlı geri tepme sonrası toparlama, az hasar
Extended : Daha fazla şarjör kapasitesi

SMG -Sub-machine gun (Makinalı tabanca)

Storm : Düşük geri tepme
Trench : Daha iyi nişan almadan atış
Factory : Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Optical : Daha iyi hedef tutturma, optik nişangah eklenmiş
Experimental : Silah açıklamasını okuyun

Self-loading (Otomatik dolduruşlu)

Sweeper : Tam otomatik, daha iyi nişan almadan atış
Sniper : Daha iyi hedef tutturma, ekli iki ayaklı destek, ekli dürbün nişangah
Marksman : Daha iyi hedef tutturma, ekli dürbün nişangah
Extended : Daha çok mermi kapasitesi, düşük geri tepme, daha küçük mermiler

LMG -Light-machine gun (Hafif makinalı tüfek)

Low weight : Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Suppressive :
Daha büyük şarjör, ekli iki ayaklı destek
Telescopic : Ekli iki ayaklı destek, dürbün ekli

Bolt-action (sürgülü mekanizma)

Sniper : Daha fazla yakınlaşma (zoom), ekli iki ayaklı destek
Marksman : Daha düşük yakınlaşma (zoom), daha fazla nefes tutma desteği
Trench : Daha küçük mermiler, daha hızlı atış desteği
Experimental : Silah açıklamasını okuyun
Infantry : Daha az ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, dürbün özelliği yok
Carbine : Daha iyi nişan almadan atış, hareket halindeyken daha iyi hedef tutturma, nişangah değiştirilebilir.

Terimler

Geri tepme : Recoil
Nişan almadan atış : Hip fire
İki ayaklı destek : Bipod

Bir ara böyle bir yazı paylaşmıştım @Onur Altuğ Sever arkadaşımızın yazdıklarına ek olarak kenarda dursun, iyi oyunlar :)

St. Chamond Uzaktan Taarruz Tankı gerçekten en iyisi. :D

PicsArt_11-21-01.42.52.jpg

PicsArt_11-21-01.43.49.jpg

david-olofsson-st-chamond-02.jpg

Rehber için teşekkür ederim. Birkaç sene geçikmiş kalsam da artık edinmiş bulunmaktayım. Sırada 300 KB hız ile 80 GB'lik Battledield 1'i indirmek var. :D Bu arada 2019'a girmeye az kaldı. Oyuncu durumu nedir? Birkaç sene geçmesine rağmen oynanacak kadar oyuncu var mı? Bir de rehber çok güzel olmuş ancak anlattığınız silahların görüntüsünü de ekleseydiniz çok daha göz alıcı bir rehber olurdu. Bundan sonra yine oyunlar hakkında rehber konuları açarsanız, görseller ile desteklemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Eğer unutmazsam oyunu oynadıktan sonra en çok beğendiğim silahı da bu konunun altına yazarım. Bakalım neler bekliyor bizi. :)

@AsjasFıdas1000 şu konuyu okuyabilirsin geçen gün konuştuk bu oyuncu durumunu. Bence tek isen alma böyle 2-3 kişi oynayan arkadaşın varsa al o şekilde eğlenceli oluyor. Ben fazla oyuncu göremedim.

Merhabalar.

Öncelikle oyunu zaten çoktan edinmiş durumdayım. Battlefield oynayan ya da oynadığımız hiç arkadaşım olmadı. Muhtemelen de sıkılmayacağım. Sıkılırsam da buradan BF 1 oynayan üyeler ile oynayabilirim sanırım.

Attığınız konudaki tüm mesajları okudum fakat sorun sizin ayarlarınızdan kaynaklı gibi gözüküyor. Çoğu insan dolu kişi olduğunu söylemiş. Ben Battlefield 4 oyununu oynamış ve hâlâ arada oynayan birisi olarak oyuncu sayısı sıkıntısı çekmiyorum. 2013 yılı gibi çıkmış ve ona rağmen sorun yok. Dolaysıyla Battlefield 1 gibi bir oyun için oyuncu sıkıntısı çekmeyeceğimi umuyorum. Zaten Battlefield 5 çok beğenilmedi. Yine oyuncuların bir kısmı BF 1 ve öncesine kalacaktır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı