Çözüldü Battlefield 1 Revolution alınırsa Battle Pass'e gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

technome

Hectopat
Daha fazla  
EA Games hesabımda zaten BF1 var ama premium özellikler yok. Bazı silahları açıp kullanabiliyorum ama asıl iyi olan silahlar premium istiyor. Epic'ten revolution 75 TL'ye alırsam o silahları açabileceğim yeni bir BF1 hesabım olur mu? (Varolan hesapta premiumu 40 dolara satıyorlar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
EA Games hesabımda zaten BF1 var ama premium özellikler yok. Bazı silahları açıp kullanabiliyorum ama asıl iyi olan silahlar premium istiyor. Epic'ten revolution 75 TL'ye alırsam o silahları açabileceğim yeni bir BF1 hesabım olur mu? (var olan hesapta premiumu 40 dolara satıyorlar.)

Bazı silahları yalnızca görev yaparak açıyorsun. O silahlar hariç kalan tüm silahları açar. Ben 3 yıl önce Revo paketi almıştım bende öyleydi yani. Şu an belki değişmiş olabilir. Alın baktınız tüm silahları açmıyor iade edersiniz.
EA Games hesabımda zaten BF1 var ama premium özellikler yok. Bazı silahları açıp kullanabiliyorum ama asıl iyi olan silahlar premium istiyor. Epic'ten revolution 75 TL'ye alırsam o silahları açabileceğim yeni bir BF1 hesabım olur mu? (var olan hesapta premiumu 40 dolara satıyorlar.)

Bazı silahları yalnızca görev yaparak açıyorsun. O silahlar hariç kalan tüm silahları açar. Ben 3 yıl önce Revo paketi almıştım bende öyleydi yani. Şu an belki değişmiş olabilir. Alın baktınız tüm silahları açmıyor iade edersiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
@Ali Ataberk dostum satın aldım şu an oyuna yeni girdim evet sıfırdan başladım ama önemli değil premiuma sahipsin dedi alışverişten memnun kaldım iade etmiyeceğim yardım ettiğin için teşekkürler.
Tüm silahların açık mı acaba benim açık değil. 3 yıl önce revo almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı