Battlefield 1 vs 5 vs 2042

rootv6

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games indirim var. Battlefield 1, Battlefield 5, Battlefield 2042 indirimli. Kararsız kaldım. Battlefield 1 75 TL, diğerleri ise 25 TL ve 48 TL. Sizce hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3ünüde oynamış biri olarak aralarında en iyisi 1. daha yavaş ve ağırbaşlı bir oynanışı var diğerlerine göre BF5 bana aşırı hızlı gelmişti BF 2042'nin portal modu eğlenceli ama normal maçlarından keyif alamadım. 1 genel anlamda en iyisi grafik olsun ses dizaynı optimizasyon olarak. Ve 1. oyunun kitlesi hala aktif şu an sadece Steam'den 7500 kişi oynuyor bir o kadar da EA Play'den oynayanda vardır.

Merhaba. Epic Games indirim var. Battlefield 1, Battlefield 5, Battlefield 2042 indirimli. Kararsız kaldım. Battlefield 1 75 TL, diğerleri ise 25 TL ve 48 TL. Sizce hangisini alayım?

Battlefield 1 daha iyidir. Ancak kanser olabilirsin. İlk 10 saatine aşık olup kalan saatleri oyundaki haritaları çözdükten sonra rekabet için oynuyorsun ve sıkıyor. Tabii herkes için geçerli değildir benim için böyle. Cevap Battlefield 1.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı