Battlefield 1 vs Battlefield 1 Revolution

BurakSensei

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T6 V3.1 Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700HX 16C/24T; 30MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 55W.
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12-
Meslek
Rapper / Game Developer
Merhaba hocalarım. Şu anda Battlefield 1 oyununun normal versiyonuna sahibim. Şu anda Epic'te Battlefield 1 Revolution %95 indirimde, benim sorum ise iki paketin arasındaki fark. Yani Battlefield 1 Revolution alırsam normal paketinden ekstra olarak nasıl bir oyun deneyimi yaşayabilirim ve almak mantıklı mı sizce?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-22_205205457.png
    resim_2025-05-22_205205457.png
    954,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım. Şu anda Battlefield 1 oyununun normal versiyonuna sahibim. Şu anda Epic'te Battlefield 1 Revolution %95 indirimde, benim sorum ise iki paketin arasındaki fark. Yani Battlefield 1 Revolution alırsam normal paketinden ekstra olarak nasıl bir oyun deneyimi yaşayabilirim ve almak mantıklı mı sizce?
battlefield 1 al geç

Merhaba hocalarım. Şu anda Battlefield 1 oyununun normal versiyonuna sahibim. Şu anda Epic'te Battlefield 1 revolution %95 indirimde, benim sorum ise iki paketin arasındaki fark. Yani Battlefield 1 revolution alırsam normal paketinden ekstra olarak nasıl bir oyun deneyimi yaşayabilirim ve almak mantıklı mı sizce?

Hocam bence revolation al. Ben gidip EA Games'ten normalini almıştım. Arada bir sürü fark var. Öncelikle çoğu haritaya giremiyosun, sunucuya girdiğin zaman ilk girsende revolution sürümünü alan sizden önce atılıyor. Çoğu silahı açamıyorsun vb. arkadaşlarla oynarken sürekli sorun yapıyordu bu benim için satın aldım. Yani örneğin oyunda 12 harita varsa 6'sı kilitli oluyor gibi.

Ben halihazırda sahipken Revolution almıştım 2 dolara Steam'den indirimdeyken. Yani oyun deneyimini olumlu yönde etkiliyor gerçekten ama o kadar takmayan tek oynayan biriysen sıkıntı olmaz gibi.

Hocam bence revolation al. Ben gidip EA Games'ten normalini almıştım. Arada bir sürü fark var. Öncelikle çoğu haritaya giremiyosun, sunucuya girdiğin zaman ilk girsende revolution sürümünü alan sizden önce atılıyor. Çoğu silahı açamıyorsun vb.

Şimdi evolution sürümünü satın aldım ve indiriyorum. Bende senin gibi oyunu EA üzerinden normal versiyonunu satın almıştım, Epic'ten indirirken beni EA'e attı ve EA üzerinden indiriyorum şu anda. Fakat revolution yazmıyor bir sıkıntı olur mu?

Şimdi evolution sürümünü satın aldım ve indiriyorum. Bende senin gibi oyunu EA üzerinden normal versiyonunu satın almıştım, Epic'ten indirirken beni EA'e attı ve EA üzerinden indiriyorum şu anda. Fakat revolution yazmıyor bir sıkıntı olur mu?

Oyun içine girince anlarsın zaten premimum olup olmadığını silahlardan falan.

Öyle gözüküyor ancak iniyor Steamde'de revolution şeklinde yazmıyordu zaten ekstra DLC'leri veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı