Battlefield 1 vs. Battlefield 5

Vallahi aktiflik falan bilmiyorum oynayan bilir ama hayatımda hiç Battlefield oynayamayan fakat yüzlerce saat videolarını izleyen birisi olarak;

Savaş atmosferi: Battlefield 1

Grafikler: İkisi de gayet iyi fakat renk canlılığı olarak bence BF 5 daha önde, BF 1 de tozdan dumandan önünü göremiyosun zaten.

Serverler: Edinebildiğim bilgilere göre BF1 de hile fazla ve server konusunda BF 1 de bazen boş sunucuya atma ve sunucu bulamama tarzı sorunlar gördüm. BF 5 hakkında bilgim yoktur.

Multi olarak gerçekten BF1 öneririm ama ikisi de gayet iyi.

Neredeyse 1 sene gecmis duzelteyim gercekten savas atmosferi BF1 de cunku sadece teknolojik tank ucak yerine insan insana catistigi icin daha fazla atmosfer ortaya cikiyor grafik olarak eğer ki narvik fjell pacific gibi yerlerde doga olaylari çıktığında cok efsanevik bir ortam olusuyor BF1 de bu atmosferi yakalayamadim cok ic kararticiydi serverlarda ise şu an BF1 de oyuncu oluyor ama her indirim girdiginde bir yukseliyor BF5'te ise gun saatlerinde yeteri kadar sv bulabiliyorsun ama aksam vaktinde cok oynayan olmuyor hileler zaten batsin iki oyununda hile korumasi yok multi olarak ise BF1 de savas atmosferini kokune kadar hissettim ama BF5 grafik daha cok yikim ve daha cok araclarla etkilesim oldugu için benim tercihim BF5 derdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı