Battlefield 1 vs Isonzo

Düşük bütçeli oyun hissi aldığım zaman ben bir oyundan anında soğuyorum. Isonzo da oynarken bana bunu çok net bir şekilde hissettiriyor. Özellikle BF1, BF5, BF2042 ve BF4 oynadıktan sonra mekanikleri, animasyonları, oynanışı kütük gibi geliyor. BF1 İle kıyaslanamaz zaten ikisi arasından önce BF1 dene. BF1'e alıştıktan sonra Isonzo'yu aklının ucundan bile geçirmezsin. BF'ye En yakın deneyimi Squad'da alıyorum.

Hell Let Loose'u oynamak için kalabalık ekip halinde oynamak lazım bence, biraz daha RP vari bir deneyim sunuyor gibi.
Evet öyle. Kendisi "Koordineli iletişim oyunu" kategorisinde zaten. Isonzo yerine bu oyunları alabilirsiniz demek istemiştim.

Isonzo'nun mekanikleri, sesleri, grafikleri biraz kötü. Geliştirilirse güzel bir oyun olabilir ilerleyen zamanlarda.

Düşük bütçeli oyun hissi aldığım zaman ben bir oyundan anında soğuyorum. Isonzo da oynarken bana bunu çok net bir şekilde hissettiriyor. Özellikle BF1, BF5, BF2042 ve BF4 oynadıktan sonra mekanikleri, animasyonları, oynanışı kütük gibi geliyor. BF1 İle kıyaslanamaz zaten ikisi arasından önce BF1 dene. BF1'e alıştıktan sonra Isonzo'yu aklının ucundan bile geçirmezsin. BF'ye En yakın deneyimi Squad'da alıyorum.
Katılıyorum size hocam. Battlefield 1 ile Squad arasında onlarca farklılık olmasına rağmen ikisi de aynı hissiyatı veriyor.

Battlefield 1'in sunucuları şu an ne durumda bilgim yok. Isonzo'yu şu ana kadar 40 saat oynadım ve sarıyor arkadaşlarla oynayınca, oyunun geliştirici ekibi kullanıcı öneri ve şikayetlerini bayağı bir göz önünde bulunduruyor.

PS için dolu bayağı geceleri ve akşamları daha aktif Battlefield 5 içinde aynısı geçerli.

Battlefield 5 premium daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı