Battlefield 1 vs Star Wars: Battlefront 2

dontmessup

Centipat
Evet ikisi arasında kaldım. Battlefield biraz daha pahalı ama olsun hangisi daha iyi?
Hile konusunda, server hızı, sıkıcılığı, ve paranın değmesi.
Bu arada Steam'den alacağım.

Açıkçası ikisi de çok farklı oyunlar bana kalırsa. Biri birinci dünya savaşı diğeri ışın kılıçlarının ve lazer silahlarının olduğu bir savaş oyunu. Birini şimdi almayı karar kılarsanız diğerini de alın derim.

BF1'i Premium almayacaksan Battlefront 2. Oyuncu & sunucu çeşitliliği noktasında çok bir fark yok ikisi de birbirinden farklı lezzette oyunlar, oynanış teması olarak hangisi daha yakın geliyorsa onu tercih edebilirsin. Hile konusunda ise her ne kadar Battlefront 2'de denk gelmemiş olsam da Battlefield 1'de nadiren de olsa illa ki çıkabiliyor onun dışında oynamaya çok da engel teşkil edecek bir olay değil bu aslında.

BF1'i Premium almayacaksan Battlefront 2. Oyuncu & sunucu çeşitliliği noktasında çok bir fark yok ikisi de birbirinden farklı lezzette oyunlar, oynanış teması olarak hangisi daha yakın geliyorsa onu tercih edebilirsin. Hile konusunda ise her ne kadar Battlefront 2'de denk gelmemiş olsam da Battlefield 1'de nadiren de olsa illa ki çıkabiliyor onun dışında oynamaya çok da engel teşkil edecek bir olay değil bu aslında.
Steamde olumsuz yorumlara bakarken BF1 de çok fazla hile olduğunu belirtmişler.
Ayrıca sıkıcılığı varmı?
Hem sw bf2 nin rank sistemini sevmiyorlar sanırım. Üst seviye insanlar geliyormuş

Steamde olumsuz yorumlara bakarken BF1 de çok fazla hile olduğunu belirtmişler.
Ayrıca sıkıcılığı varmı?
Sıkıcılık derken belli bir süre sonra her oyundan sıkılabilirsin, Battlefield'daki hileye de denk geldiğin vakit oyunu oynattırmıyorlar gerçekten, genelde görünmezlik + aimbot veya seri teleport kullanılıyor. Battlefront 2'de daha rastgelmedim böyle bir olaya ama tercih noktası sana kalmış, her ikisinin de teması birbirinden farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı