Battlefield 1 vs The Witcher 3

Evet hocam fakat o da 1 aylık, ben kalıcı olsun isterim.

Hocam Online oynayabilirim de ilk önce offline varsa onu oynamak isterim.

Hocam doğru diyorsunuz aslında, fakat The Witcher 3'ün gameplay videolarını vs. izleyeyim, belki severim.

İndirimlerde 15TL oluyor Witcher 3, isterseniz Battlefield 1 alabilirsiniz tabii Witcher 3 zam yerse tekrar bu fiyata düşmeyebilir indirimlerde, ben 15TL'ye aldım geçenki indirimlerde Epic'ten.

Hocam offline da var oda 10 saat civarında sürüyor.
Hmm güzel midir hocam? Youtube'de ki çökertme editlerinden etkilenmiştim.

İndirimlerde 15TL oluyor Witcher 3, isterseniz Battlefield 1 alabilirsiniz tabii Witcher 3 zam yerse tekrar bu fiyata düşmeyebilir indirimlerde, ben 15TL'ye aldım geçenki indirimlerde Epic'ten.
Hocam ben steam'den almak istiyorum para orada var.

Selam, iki oyunda indirimde şu an, Battlefield 1 mi almalıyım, The Witcher 3 mü?
Ben The Witcher 3'ü pek sevmedim hoşuma gitmedi ama serisi zamlanır diyorlar, Battlefield 1 almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Witcher da sıkılırsın ama BF'ye göre daha uzun oyun oynarsın. Bence sıkılıp, boş bir oyunu oynamak yerine BF1 gibi savaş atmosferini çok iyi yansıtan bir oyunu oyna sıkılmazsın. Çanakkale mapını kaç defa oynadığımı bile hatırlamıyorum.

İki oyunuda uzun süre oynamış biri olarak (2000 Saat BF1, 300 Saat Witcher 3) BF1 daha uzun soluklu bir oyun. Witcher 3 Max 50 + NewGame+ ile 100 saat oyun süresi sunar. BF1 Multiplayer oynarsan en az 200 saat gömersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı