Çözüldü Battlefield 1 Windows 11'de açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

aliunvx

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell G15 5515 Ryzen 5 5600H RTX 3050
Daha önce aynı bilgisayarda Windows 10 ile açılıyordu. Amazon Prime ile bedavaya aldım, Origin ile yükledim. Oyun açılmıyor. İnternetteki çözümlerin hepsini denedim, ekran kartı sürücüm en güncel. Ne yapabilirim? Sorun bu:

1627409221232.png

Daha önce aynı bilgisayarda Windows 10 ile açılıyordu. Amazon Prime ile bedavaya aldım, Origin ile yükledim. Oyun açılmıyor. İnternetteki çözümlerin hepsini denedim, ekran kartı sürücüm en güncel. Ne yapabilirim? Sorun bu:

Eki Görüntüle 1120104

Hocam bu linkten DXCPL indiriyorsunuz DXCPL.exe dosyasını indir - download
Sonra açıyorsunuz edit list diyorsunuz 3 noktaya basıp Battlefield 1 exesini bulup açıyorsunuz sonra add deyip oka basıyoruz sağ en alt taraftan forcewarp açıyoruz ve sol en alt taraftaki feature level limiti 11_1 yapıyoruz.

Eki Görüntüle 1120104
Driver yüklü mü? Ve son versiyon mu? ya da orda belirttiği versiyon üstü mü?
(Yeni gördüm.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı