BF1'i çok oynadım. Yeni heyecanlara ihtiyacım var. Bedava dağıtılan BF3 ile idare mi etmeliyim yoksa BF4 Premium'u 70TL'ye mi almalıyım?
BF1'i çok oynadım. Yeni heyecanlara ihtiyacım var. Bedava dağıtılan BF3 ile idare mi etmeliyim yoksa BF4 Premium'u 70TL'ye mi almalıyım?
BF3 çok idarelik değil, oyuncu sayısı aman aman değil ve silah dengesi rezalet. İndirimlerde BF4 Premium Edition alabilirsin hem serideki en iyi oyun hem de en fazla oynanan.BF1'i çok oynadım. Yeni heyecanlara ihtiyacım var. Bedava dağıtılan BF3 ile idare mi etmeliyim yoksa BF4 Premium'u 70TL'ye mi almalıyım?
Şöyleki, BF3'te kafamı çıkardığım an ağzıma ağzıma vuruyor oyunun ilahları, BF4'te de bu durum "çok sık" karşılaşılan bir şey mi? BF1'e kıyasla, BF3 doğal olarak daha çok profesyonel barındırıyor(çok daha eski çıkışlı) ama bu sayede yeni başlayanlar oyundan hemen soğuyor...BF3 çok idarelik değil, oyuncu sayısı aman aman değil ve silah dengesi rezalet. İndirimlerde BF4 Premium Edition alabilirsin hem serideki en iyi oyun hem de en fazla oynanan.
BF3'te M16A3 komandolarından oynanmıyor oyun. 4'te pek öyle değil. AEK-971 kullananlar genelde Locker veya Metro gibi sıkışık haritalarda kullanıyorlar, Conquest'te kullanan hiç yok. Silah dengesi 3'e kıyasla çok daha iyi.Şöyleki, BF3'te kafamı çıkardığım an ağzıma ağzıma vuruyor oyunun ilahları, BF4'te de bu durum "çok sık" karşılaşılan bir şey mi? BF1'e kıyasla, BF3 doğal olarak daha çok profesyonel barındırıyor(çok daha eski çıkışlı) ama bu sayede yeni başlayanlar oyundan hemen soğuyor...
Profesyonel sayısı azsa ve daha dengeli ise direkt alırım.BF3'te M16A3 komandolarından oynanmıyor oyun. 4'te pek öyle değil. AEK-971 kullananlar genelde Locker veya Metro gibi sıkışık haritalarda kullanıyorlar, Conquest'te kullanan hiç yok. Silah dengesi 3'e kıyasla çok daha iyi.
Mekanikleri çok bozuk gibi geldi bana. BF4'deki mermi düşme olayı ile buradaki arasında dünya kadar fark var. Ki BF4'deki teknoloji daha modern. Daha az drop olması gerek. Bilmiyorum, seslendirmeler vs gerçekten muazzam. Ama bir türlü sevemedim bu oyunu.
Bende sürekli işte... Neyse ban yerim filan şimdi gerek yok.Şu oyunda ne güzel anlarım vardı. Wall hilesiyle. Shotgun alıp eğleniyordum. Sıktı oyun saldım. Boş oyun.
BF1'den sonra artık yeni heyecanlar arıyorum. BF3'üm var, devam etmeli miyim BF4 mü almalıyım? Üstteki mesajlarımı da okuyabilirsiniz.Bende Onu sevmiyorum. BF4'te mancınık mı kullanıyoz silah mı belli değil. BF1 bence bu konuda başarılı.
Şöyleki, BF3'te kafamı çıkardığım an ağzıma ağzıma vuruyor oyunun ilahları, BF4'te de bu durum "çok sık" karşılaşılan bir şey mi? BF1'e kıyasla, BF3 doğal olarak daha çok profesyonel barındırıyor(çok daha eski çıkışlı) ama bu sayede yeni başlayanlar oyundan hemen soğuyor...
Profesyonel oyuncu pek yok, Avrupa sunucularının çoğunda yetenek limiti var, olmayanlarda da pek görmedim. Bazı helikopter pilotları küçük haritalarda piyade farmlıyorlar, onun harici pek farm yok. Adminleri çok gıcık olabiliyor bazen, kendilerinin kullanmadığı her şeyi yasaklama huyları var ama düzgün filtreleme ile bu sorunları atlatabilirsiniz.Profesyonel sayısı azsa ve daha dengeli ise direkt alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.