Battlefield 2 Multiplayer oynarken bot eklemek

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün baya bir araştırdım ne denesem de olmadı. Oyun zaten steamde yok orijinal değil yani durumlar malum.

Benim sıkıntım 1.9GB olan oyunu indirdim. Kendi laptopuma ve kardeşimin masaüstü bilgisayarına kurdum aynı internete bağlı olduğumuzdan multiplayer oynayabiliyoruz yalnız sadece 1v1 atabiliyoruz yani bot koyulmuyor. Serveri, yani oyunu kurarken de bot atma seçeneği yok. Oyun modu olarak Co oP'da yok sadece conquest var. Aynen şöyle;
BF2.png

Nasıl kardeşimle oynarken oyuna bot atabiliriz? Mesela ona 7 bot kendime 7 bot. Konu çözüme kavuşana kadar takipteyim herkese iyi sosyaller :matrix:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BF2Hub.com

Buradan oynayabilirsiniz oyunu. 64 kişilik singleplayer harita indirin. Sonra da oyunun ilgili bölümüne yapıştırın. Yukarıda ki verdiğim linkten üye olup oyunu indirin. Oyuna online bir şekilde girin. BF 2 singleplayer bölümüne gir ve 64 kişilik haritayı seç kur. Kurarken sol alt köşe de IP adresi yazar. Senin kardeşin ise o IP adresini multiplayer sekmesinden IP ile baglanma bölümü var oraya yapıştıracak. Keyifli oyunlar. :)
Çok önceden cevaplayacaktım ama unutmuştum yeni aklıma geldi. :D
@Rahasa aga bişey buldum. Multiplayer oluştururken maplerin sağ üst kısmında conquest (bayrak kapmaca) seçili ona tıklayıp co-op diye değiştiyoruz botlar ekleniyor hatta sayısını ve zorluğunu 0-100 arası değiştiriyoruz felan. Arkadaşım yoktu evde denedim 1 oyuncu daha katılmalı diyordu. İmkan olursa onu deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı