Epic Games Battlefield 2042 77,99 TL!

Makaleler
29
Daha fazla  

Battlefield 1'in en iyi BF oyunu olduğu gerçeği var evet. Fakat 2042 de gayet eğlenceli bir oyun. Yani eğer zımbırtılara takılmıyorsanız, oyun oynamak için, eğlenmek için oyun oynuyorsanız BF 2042 sizin için uygun bir oyun olabilir.

Modern savaş atmosferini iyi yansıtan Bug'ları çoğunlukla düzeltilmiş ve şu an güncel anlamda iyi olan bir oyun.

Oyun piyasasının durumu göz önüne alındığında 77,99 TL de bedava gibi bir fiyat.

Eğer merak ediyorsanız satın alabilirsiniz.

Mart'ta 57 liraya almıştım 3 ay sonrasında hala bu fiyata bence güzel ha oyuna pek sevilmiyor orasını bilemem ama 70 liraya alıp vakit geçirilecek bir oyun.

Bende bu oyun var sanıyordum, yokmuş.
Hikaye modu yok diye almamışım galiba.
Online savaş oyunu oynayan biri değilim kararsız kaldım.

Bende bu oyun var sanıyordum, yokmuş.
Hikaye modu yok diye almamışım galiba.
Online savaş oyunu oynayan biri değilim kararsız kaldım.
Hocam genelde ben de savaş oyunlarının singleplayer kısmını oynuyorum sizin gibi ama battlefield'ın online ortamı gerçekten harika, Battlefield 1'in online kısmı bile aradan geçen yıllara rağmen hala çok zevkli.
2042 oynamadım ama kesinlikle her battlefield'ın mutlaka bir kez online'ına girip o atmosferi yaşayın, fiyatı da çok uygun şu an.

Hocam genelde ben de savaş oyunlarının singleplayer kısmını oynuyorum sizin gibi ama Battlefield'ın Online ortamı gerçekten harika, Battlefield 1'in Online kısmı bile aradan geçen yıllara rağmen hala çok zevkli.
2042 oynamadım ama kesinlikle her Battlefield'ın mutlaka bir kez Online'ına girip o atmosferi yaşayın, fiyatı da çok uygun şu an.

1 ve 5 var ama.
Şu an indirim ile 50TL'ye geldiği için çok düşünmeden alıp geçeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı