Battlefield 2042, 96 TL

Team death match müthiş sarıyor. Ve lobiler dolu gerçekten, akıcı FPS. 96 TL bu gidişle, bedava kaldı zaten. Kesinlikle tadı tuzu yerinde oyunun. Alacak arkadaşlar, direkt alsın. 96 TL'den fazla eğleneceksiniz. Ama 96 TL kalmayacak yarın bir gün, gelecekte. 😇
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 nasıldır peki? Online ile bayağı bir namı vardı ama bilmiyorum. 5 ve 1 favorimdi. 2042 oynadığım'da rakibin yarısı gerçek yarısı bottu.

Biraz geç cevap veriyorum ama Multiplayer - Battlelog / Battlefield 3 sunucu durumuna buradan bakabilirsin.
İlk defa BF 3'ü multiplayer oynuyorum şu an, tek saçma kısmı oyuna giriş yaparken attığım linkten falan giriyorsun yani web sitesi üzerinden giriyorsun, sunuculara falan.
Bir de adminler oyundan atıyor oyun komple kapanıyor.

Hikayesi çok güzel onu söyleyebilirim ekstra olarak, hikayesi için bile alınabilir.

Sadece canımı sıkan şey, EA uygulaması yetmezmiş gibi bir de internetten oyuna giriyoruz. :D
 
Son düzenleme:
Kesinlikle alıp oynanmali hata BF 1 4 5 de denen bilir bu indirimler bir daha görünmeyebilir oyun sürekli güncelleme alıyor oyun her geçen gün daha güzel oluyor.
 
Arkadaşlar bende BF 1 aldım şimdi indiriyorum haftaya falan da CS'den kasa falan düşürüp 2042'yi almayı düşünüyorum.
 
Steam'de yer alan Battlefield 2042 %84 indirim ile 599, 99 TL yerine 95, 99 TL'ye düştü.
Ayrıca diğer DLC paketleri de indirimde.
Battlefield™ 2042 Elite Edition %67 indirim ile 1.599, 99 TL yerine 527, 99 TL!
Üstelik almadan denemek isteyenler için ücretsiz indirip deneyimleyebilirler. Bunun için son 2 gün!

Ya beyler paranız varsa alın koyun köşeye. İlerde 4.5k 12400f alırsınız. Birde 1660 civarı bir şey alırsınız oynarsınız. Ben 15 16 yaşlarında oyun alırdım. Ama adam akıllı PC yoktu. Bir ara bilgisayarım olur mantığıyla biriktirdim.
 
BF4'ten sonra modern dönemde falan geçen bir BF oyunu istiyordum hep, şu an tek ihtimal bu var ama kararsız kaldım fiyatı uygun geldi de 😀
Alın geçin Hocam. Oynayan oynuyor youtube'da yüzlerce videosu var. BF4 sizi sarıyorsa 2042'de sarar muhtelemen. Zaten 90 TL nispeten yeni bir AAA oyun için para değil. Beğenmezseniz koleksiyon olarak durur zaten illa ki zam gelecek.
 
Alın geçin Hocam. Oynayan oynuyor youtube'da yüzlerce videosu var. BF4 sizi sarıyorsa 2042'de sarar muhtelemen. Zaten 90 TL nispeten yeni bir AAA oyun için para değil. Beğenmezseniz koleksiyon olarak durur zaten illa ki zam gelecek.
Az yukarıda söylediğim mesajdaki gibi, satın aldım oyunu. Zaten benim BF serilerindeki favori modum olan Conquest'i 3 saat oynadım Cross Play açık şekilde her oyun full serverlarda oynadık. Performans sorunu da yaşamadım oyun gayet normal klasik BF multiplayerı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı