Battlefield 2042 alınır mı?

Sürü psikolojisi aynen. Oyunun yapımından ve gelişim sürecinden, firmanın geçirdiği durumlardan habersiz biri işte. Size yorum yapmıyorum ayrıca, oyuna yorum yapıyorum. İyi forumlar.
 
Alınmaz. BF4'e dönsen daha çok keyif alırsın. BF42 hala daha toparlanma aşamasında 2024'den aşağı da alınmaz. Ayrıca ilerleyen aylarda Amazon Prime ile bedava da verilebilir.
 
BF4, BF1, BF5, BF2042, World War 3 kuruluydu geçenlerde.
BF4 mazide bize iyi geliyordu ama artık çok eski göründü. Vuruş hissiyatı en kötü bu kurduklarımda. BF2042 son güncelleme ile vuruş hissiyatını, time to killi vs. düzeltmiş biraz. Vuruş hissiyatı en çok hoşuma giden BF5 idi. BF5 de piyade oyunu gibi ama. Araçlar, özellikle uçaklara yapımcının garezi var.
World War 3 ise silah vuruş hissiyatında, server kalitesinde hepsinsen iyi. Ama bu oyun da 20x20 kişilik oyun ve BF gibi yıkılabilirlik yok. Bakmayın 20x20 olduğuna, haritalar bunu size hissettirmiyor. Betada şu an. Geçtiğimiz aylara kadar 5 harita imiş, 4'e indirmişler haritanın birine düzenleme yapacağız diye. Topluluğa kulak veriyor. Topluluğa ters bir şey yapıp da denedik demiyorlar. Silah mekanikleri güzel, eklenti bol ve gerçekten silahın atılını, nişan alma süresini vs. etkiliyor. Ağırlık limitin var ve ağırlığına göre hızın değişiyor. Seçtiğin kaskın ve zırhın koruma seviyesi arttıkça ağırlığı da artıyor. Tam ağır zırhlı iken ana silah ve RPG tarzı, ağır makineli vs. taşıyamıyorsunuz. Q ve E ile peakleme var. Worzone tarzı tabletin var. Puanın yeterliyse ve ayarladıysan 6-7-8 tuşlarına destek atıyorsun. Jammer UAV ile sinyal bozup o alandaki düşmandan spawn olamıyorlar, konum veren UAV'ler var, topçu bombardımanı ve çeşitleri var, hava bombardımanı ve çeşitleri var, tank ve türevleri, drone helikopter, drone savaş aracı, patlayıcılı veya keşif amaçlı drone çağırabiliyorsun.
Kapalı analda Q ve E ile peakleyerek oynamak R6 Siege'ı andırıyor. Atış mekanikleri vs. de çok tepkisel ve gecikmesiz.
Konuya dönersek BF 2042 son güncelleme ile toparlamış biraz. Şunu farkettim 64x64 conquest değil de Portal'da 32x32 oynarsan oyun daha tepkisel. Bahsettiğim modda server rahatladığından server thick rate daha yüksek sanırım. BF 2042'nin 64x64 haritalarında server thick rate en fazla 45 HZ'dir bence.
Bir deneyin baktınız sarmadı iade edin bence.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı