Battlefield 2042 alınır mı?

1 ve 5 daha zevkli. Dice yeni oyunlarını yakin tarihte geçen bir savaş oyunu olarak çıkarsin oynayani kalmaz. 5'te ki kayma mekaniği olmasa mukemmel oyunda maalesef.
 
Zaten nasıl ayarladığınızı sordum hocam, söyleyebilme ihtimaliniz yoksa sorun değil.

Nays diye bir uygulama var. 31 Mart a kadar Steam, Epic gibi oyun platformlarından herhangi bir oyun satın alımında %20'sini iade ediyor 3 iş günü içinde, ayrıca biraz oyundan çıkan kartlardan biriktirdiğim param var onları da kullanınca çok uygun fiyata geliyor.

Evet de çok hile var onlarda kanser oluyor insan.

Gerçekten çok sinir bozucu.
 
Ben oyun oynarken canım sıkılınca bırakıyorum ama sonra tekrar başlıyorum dediğiniz mantıklı ama sürekli Game Pass alıp oynarsam oyun fiyatını geçebilir aldığım Game Pass fiyatı.

Ben Game Pass'ten başka oyunlarda oynuyorum eğer siz sadece Battlefield 2042 oynayacaksanız eğer bence Game Pass alın 1 2 gün deneyin severseniz oyunu alırsınız ama benim önerim Game Pass alın aylık 30 TL çok ucuz ve oynanacak güzel oyunlar var içerisinde, diğer oyunlara da bakarsınız.
 
Xbox Game Pass'te bulunuyor bence Xbox Game Pass al oradan oyna ben öyle yapıyorum. Oyun konusunda oyun ilk çıktığına göre düzeldi ama hala ortalama seviyede modern savaş canın çektiyse ve Battlefield oynamak istiyorsan Battlefield 4 yerine bunu tercih edebilirsin.

Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bir şey sormak istiyorum BF'nin sorunları ileride çözülür mü yoksa çözülmez de ücretsiz verilmeye kadar gider mi eğer gitmezse BF4'ü pek beğenemedim BF 2042 alınır mı?
 
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bir şey sormak istiyorum BF'nin sorunları ileride çözülür mü yoksa çözülmez de ücretsiz verilmeye kadar gider mi eğer gitmezse BF4'ü pek beğenemedim BF 2042 alınır mı?

Yani bu saatten sonra büyük güncellemeler olmaz ama oyunla ilgileniyorlar oyun sezon sistemine döndü ve içinde Battle Pass bulunuyor ve yeni silahlar geliyor. Ama dıce bir süre sonra oyunun yüzüne bakmayıp yeni oyun geliştirmesine odaklanıyor bence oyun bedava olmaz çünkü oyun düzelmeye başladı ve bir sürü oyuncu oyunu tekrardan oynamaya başladı. Kasım'da Game Pass'e gelmesiyle beraber oyun tamamen yükselişe geçti eski halinden eser kalmadı insanlar oyuna girmeye başladı.( oyun müthiş oldu anlamında yükselişe geçti demek istemedim sadece oyuncu sayısı ve ilgi olarak eski haline oranla cidden iyi bir sayı yakaladı) bence oyun ileride bedava olmaz çünkü oyun o ilk çıktığı çok kötü olan haline göre daha iyi ve oynayan sayısı da arttı. BF4'ü neden beğenmediniz eğer şu an yeni başladıysanız oyunu oynayan çok iyi oyuncular bulunuyor onlar size oyunu oynatmamış olabilir çok doğal ama BF 2042'de her türlü oyuncu bulunuyor ben oynarken zevk alıyorum 70 saat oynadım hala da ara sıra girip 2 3 saat oynuyorum.
 
2042'yi geçen ücretsiz deneme halinde oynadım ilk fiyatını görünce ben de almayı düşünüyordum fiyatı iyi düşmüş diye ama sonra vazgeçtim. Oyuncu sayısı az, ya da serverlerle alakalı bir sorun var bana az kişi denk geliyor anlamadım. BF3'te veya 4'te bile daha çabuk oyun buluyordu ve haritalar daha kalabalıktı. Vuruş hissi desen benim FPS oyununda en önem verdiğim şey özellikle konu BF olunca ki vuruş hissi de yok. Ben pek tatmin olamadım oyundan ama almak istiyorsanız karar sizin beğenmezseniz iade şansınız var sonuçta, yanlış hatırlamıyorsam 30 dakika veya 1 saat içinde olması lazım.
 

Geri
Yukarı