Battlefield 2042, Battlefield V’ten Daha İyi Çıkış Yaptı

Katılıyorum. Bir de bazı yayıncılar "ben çok sevdim" diyebiliyor. RTX 3080 ile bir zahmet keyif al zaten. Grafik ya da oynanış anlamında gram yenilik sunmayan bir oyundan keyif almak için herkes High-End sistem mi kullanacak? Oyuna baktım RX 570'lik bir hava var lakin başka bir şey denemişler ki batırmışlar. Hadi optimizasyon her oyun çıkışında olur diyelim ama bu kadar bug, düşük çeşitlilik, rekabetten uzak ortam derken kim niye bu parayı versin? Zaten COD - Warzone var. Hilecisi bol ama en azından bedava.
RTX3070 sistem ile BF5'te 140 üstü fps alıyorum 2k son ayarlarda bunda ise 60-80 arası grafik olarak hiçbir fark görmedim hatta bf5 gözüme daha iyi gözüküyor nedense. Optimizasyon kötü, oynanışıda kötü buldum.
 
Oynamış biri olarak optimizasyon çok kötü RTX 2060 kart ile birlikte bile en düşük ayarlarda 40-50FPS alıyorum. Onun haricinde mapler iyi miş ama bir battlefied 5 olamaz hikaye olmadığı içinde pek sarmadı beni.
 
Daha iyi çıkış yapma imkanı yok. İnsanlar daha oyunu oynayamıyor bile nasıl daha iyi çıkış yapsın? Grafikleri çamur etmeden akıcı bir şekilde oynamak için minimum RTX 2070S falan lazım herhalde. O da 1080P için. 2K Çözünürlükte RTX 3070 ile DLSS açıkken bile hayvan gibi kasıyor. FPS Çoğunlukla 70 civarı ama hiç sabit değil, sürekli drop yiyor. RTX Falan açınca ise tam cümbüş, neredeyse oynanmayacak hale geliyor. Oyun abartıldığı kadar kötü değil aslında ama birde oynayabilsek iyi olacakmış. Oyuncuların bu oyuna öfkesini tahmin edebiliyorum. RTX 3070 ile oynarken kasmasına sinir oluyorsam daha alt modellerde insanların sinir krizi geçirmesi çok normal. Üstelik öyle abartı bir grafik de yok tamamen oyunun optimizasyonuyla alakalı bir sorun. Umarım zamanla düzeltirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı