Battlefield 2042'yi GTX 1650 Super kaldırır mı?

Peki ne önerirsiniz bir adet daha 8 GB RAM mi alayım yoksa ön siparişi iade edip oyun çıktığında benchmarklara bakıp ona göre mi alıp almayacağıma karar vereyim?

8 GB RAM de alsan işlemciden kurtarmaz bekle oyun bir çıksın bir bak bakalım ama en düşük grafiklerde belki oynarsın orta yüksekte ağır drop girer diye düşünüyorum.

Peki ne önerirsiniz bir adet daha 8 GB RAM mi alayım yoksa ön siparişi iade edip oyun çıktığında benchmarklara bakıp ona göre mi alıp almayacağıma karar vereyim?

8 GB RAM alabiliyorsanız alın. Sadece bu oyun için değil her oyun için gerekli. BF 2042'ye gelecek olursak bence bekleyin. Sisteminizin BF 2042 test videolarını izleyip ona göre alıp almamaya karar verirsiniz. Ben her türlü oynatacağını düşünüyorum ama yine de riske değmez. Pahalı oyun.

Hocam gereksiz alırsa ve oyun gene stabil çalışmazsa RAM parasını siz göndermeyeceğinize göre boşuna parayı çarçur etmesin.

Bende RDR, Metro Exodus gibi yapımlarda var. Metro Exodus'u Ultra ayarlarda bu sistem ile bitirdim. FPS 55-60 arasıydı. RDR ise texture quality Ultra'da kalan ayarlar ortada 45-50 FPS arası oynatıyordu. Ancak bu oyunlar işlemciye çok yüklenen oyunlar değil sanırsam. Battlefield multiplayer olduğundan dolayı işlemciye ağırlık vereceğini düşünüyorum, haklı olabilirsiniz.

1080p orta-yüksek detaylarda ortalama 60 FPS alırsınız diyeceğim ama ekran kartı bir yana 8GB ram yetersiz kalacaktır 16GB yapmak şart.

1080p orta-yüksek detaylarda ortalama 60 FPS alırsınız diyeceğim ama ekran kartı bir yana 8 GB RAM yetersiz kalacaktır 16 GB yapmak şart.

Hocam herkes farklı bir ağızdan konuşuyor. 6 Ekim'de betası var o zaman belli olur. Bekleyelim bakalım betaya kadar. 128 kişilik sunucularda ahım şahım bir drop girmezse iade etmem muhtemelen.

Hocam herkes farklı bir ağızdan konuşuyor. 6 Ekim'de betası var o zaman belli olur. Bekleyelim bakalım betaya kadar. 128 kişilik sunucularda ahım şahım bir drop girmezse iade etmem muhtemelen.
Aynen öyle. Herkes kendince bir tahminde bulunuyor en sağlıklısı açık betayı indirip oyunu test etmek olacaktır. Ben de öyle yapacağım. Ama 8GB ile zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı