Battlefield 2042'yi nasıl buldunuz?

Üstüne para verilirse oynarım. Oynamaktan keyif almadım. Bir de para verip oynayacak mıyım? 3 yıl sonra ücretsiz olduğunda eklerim kütüphaneye, sonra oyunu neden bıraktığımı her unuttuğumda girip 1 saat oynarım.

Oynayamadım fakat izlediğimde şunu farkettim. Oyun BF'likten çıkıp Titanfall olma yoluna doğru gitmiş. Fiyatını hak eden bir oyun değil bana göre.

Pek sevmedim. Harita büyüklüğü çok yanlış olmuş, 128 kişilik sunucu yapacağız diye gereğinden fazla büyütmüşler. Ayrıca pek büyük bir etken değil ama ara yüzü de çok saçma olmuş. COD Vanguard videolarını izliyorum, bütçem sadece bir oyuna yetiyor ve sanırım Vanguard'dan yana tercih kullanacağım.

Şu anda alıp almamak konusunda kararsızım ilerdeki güncellemeler ile ne kadar düzeltilir bilemiyorum son bahar indirimlerine saklıyordum bende paramı bakalım artık oyun bir çıksın o zaman bakarız artık.
Güncelleme noktasına takılmana gerek yok. BC2 den beri bf oynuyorum ve düzeltmedikleri bir oyun görmedim. Biliyorsunuz ki BF4 ilk hali çok rezildi. Ama oyunu topladılar. Dice bi şekilde işi kotarıyor. Çok rahat söyletebilirim ki betanın üstüne %20 koymuş bile oyun.

Güncelleme noktasına takılmana gerek yok. BC2'den beri BF oynuyorum ve düzeltmedikleri bir oyun görmedim. Biliyorsunuz ki BF4 ilk hali çok rezildi. Ama oyunu topladılar. Dice bir şekilde işi kotarıyor. Çok rahat söyletebilirim ki betanın üstüne %20 koymuş bile oyun.

Yani almaya değer mi diyorsunuz ileride fazlasıyla düzelir mi özellikle optimizasyon ve birkaç eksiklikler var bunları ileride düzeltirler mi ona göre alayım ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı