Battlefield 3 Bedava Oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Technopat BF3 MP etkinliği yapar mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapatsam indirme devam edermi?
Etmez.

İnmiyor be usta... İnmiyoor!!! :( 4 saat oldu %20'de.
Ben AKK ayın 1'inde sıfırlanıyor zannediyordum. Bugün 31'i, 800 KB/s indiriyorum. Dün sabah okula giderken açık bıraktım bilgisayarı, %2'de hata vermiş. İçimden geçenleri anlarsınız. Bugün AKK sıfırlandı. Çok mutluyum. 9'da açtım indirmeyi, 2 saat geçti, %28'de şuan. Abi oyun çok büyük be. :)

Etmez.

Ben AKK ayın 1'inde sıfırlanıyor zannediyordum. Bugün 31'i, 800 KB/s indiriyorum. Dün sabah okula giderken açık bıraktım bilgisayarı, %2'de hata vermiş. İçimden geçenleri anlarsınız. Bugün AKK sıfırlandı. Çok mutluyum. 9'da açtım indirmeyi, 2 saat geçti, %28'de şuan. Abi oyun çok büyük be. :)
Ben Allah'a şükür indirdim.

Etmez.

Bilgisayarı kapattım. 2 gün sonra açtığımda kaldığım yerden devam etti. İndirdim sonuç olarak.

3 gün indirmeden sonra, oyuna gireceğim için heyecan yaparken gelen uyarı "Ekran kartınız 7300SE, bu oyunu desteklemiyor"... Ulan 7300, yine üzdün beni. :cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı