Battlefield 3 bilgisayarı zorluyor

• Konuyu başlatan COD9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.856
C

COD9

Ziyaretçi
Öncelikle hepinize merhaba. Yaklaşık 20 dakika Battlefield 3 (Multiplayer) oynadıktan sonra aniden bilgisayarım donup kalıyor , hiçbir tepki vermiyor , sadece hoparlörlerden rahatsız edici tiz bir ses çıkıyor. Bilgisayarımı çok mu zorluyor acaba? Yoksa yazılımsal bir hata mı? Cevaplarınızı bekliyorum...

Not:Oyunum Orjinal

Merhaba Burak Bey;

Oyununuzu yüksek ayarlarda oynuyorsanız kasma ve donma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Düşük veya orta ayarlarda oynamayı denediniz mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 650 3.20 GHz (2 sanal 2 gerçek çekirdek) işlemci

4 GB Dual-Channel 1333 MHz Bellekler

Ati Radeon HD 4650 1GB 128 Bit DDR2 Ekran kartı

H55 Chipset

Sistem özellikleri bunlar , en düşük ayarlarda oynuyorum (fakat önerilen ayarlarda oynadığımda da kasmıyor) , Driver'lar güncel hatta Catalyst Control Center'ı bugün güncelledim. Ve bişey daha söyleyeyim ben bu mesajı yazarken aynı hatayı gene yaptı ama oyunu henüz kapatmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynarken birdenbire oluyor , oyundayken birdenbire herşey duruyor , ince bir ses çıkıyor. Sadece daha demin oyundan çıktığımda oldu. (ilk kez)

Sıcaklıkları kontrol edemiyorum bilgisayar "donmuş" oluyor o sırada

Yaklasik 2 sene once bende de ayni problem vardi. Sorun yanlis hatirlamiyorsam ses karti ile ilgili problemdi. Uyusmazlik veya asiri yuklenme tarzinda birseydi. Googleye battlefield 3 ses sorunu tarzi birseylee yazinca cozumler cikiyor. Hangisini yaptim hatirlamiyorum ama biriyle cozmustum sanirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı