Battlefield 3 Co-op girmiyor

Nuri0332

Centipat
Yer
Akdeniz Bölgesi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: GameBooster GB-G203B | Anakart: GIGABYTE H610M H | CPU: Intel Core i3-13100F | GPU: Intel ARC A750 | Ram: GSKILL Ripjaws V Siyah 2x8 DDR4 32000 MHz CL16 | SSD: MLD M300 1TB NVMe 2280 Gen3x4 M.2 SSD | PSU: Game Booster 550W 80+ Silver
Battlefield 3'te Co-op girmek istiyorum ama girmiyor hem arkadaşımla denedim hem de oyunun kendisi oyuncu bulması yönüyle denedim ama girmiyor. Ya giriyor geri atıyor ya da loading ekranında bekletiyor sebebi nedir ve çözümü var mı?

Battlefield 3 ölü bir oyun dostum. Online bir serverda oynayabiliyorsanız oynarsınız, onun harici çözüm yok. Gidin Battlefield 2042 deneyin, daha çok eğlenirsiniz. Battlefield 3'ün tüm haritaları var ve yeni nesil her şey. Hata falan da kalmadı, düzelttiler.

Battlefield 3 ölü bir oyun dostum. Online bir serverda oynayabiliyorsanız oynarsınız, onun harici çözüm yok. Gidin Battlefield 2042 deneyin, daha çok eğlenirsiniz. Battlefield 3'ün tüm haritaları var ve yeni nesil her şey. Hata falan da kalmadı, düzelttiler.
Herşey G3A3 içindi...

Battlefield 2042'de, Portal adı altında bir mod var. Tüm Battlefield 3 karakterleri, silahları, araçları hepsi var. Üzülmene gerek yok :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Battlefield 2042'de, Portal adı altında bir mod var. Tüm Battlefield 3 karakterleri, silahları, araçları hepsi var. Üzülmene gerek yok :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu mod nasıl kuruluyor? Çok harika duruyor

Kurulmuyor. Battlefield 2042'nin arayüzüne arada sırada geliyor diye biliyorum. Etkinlik gibi düşünebilirsin. Nostalji adı altında Battlefield 3'te olan her şeyi getiriyorlar.
Şuan varmı peki? Ona göre indireceğimde. Ne sıklıkla geliyor bilginiz varmı?

Şuan varmı peki? Ona göre indireceğimde. Ne sıklıkla geliyor bilginiz varmı?
Hocam yaklaşık 3 aydır oynayamadım evden uzakta olduğum için ama vardır diye düşünüyorum. Diğer oyuncuların kurduğu sunucularda vardır. Hani bu Portal olayı olmasa bile normal Battlefield 2042'yi bile seversiniz azıcık oynasanız. İki video daha bırakayım. Birisi nasıl gireceğini, bir diğeri de oynanışı gösteriyor.

Hocam yaklaşık 3 aydır oynayamadım evden uzakta olduğum için ama vardır diye düşünüyorum. Diğer oyuncuların kurduğu sunucularda vardır. Hani bu Portal olayı olmasa bile normal Battlefield 2042'yi bile seversiniz azıcık oynasanız. İki video daha bırakayım. Birisi nasıl gireceğini, bir diğeri de oynanışı gösteriyor.

BF2042'yi daha önce oynamıştım güzelde gelmişti aslında ve sanırım fazla anlamadığım için ve oynayan biri olmadığı için silmiştim teşekkürler yardımın için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı