Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Haziran 2014 #11 Origin ayarlarına gir ve Beta'ya katıl. Sonra Origin'i kapat aç. Olmazsa Origin'i yönetici olarak çalıştır. Yine olmazsa Windows 8.1'e geç: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Origin ayarlarına gir ve Beta'ya katıl. Sonra Origin'i kapat aç. Olmazsa Origin'i yönetici olarak çalıştır. Yine olmazsa Windows 8.1'e geç: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #12 Recep Baltaş dedi: Origin ayarlarına gir ve Beta'ya katıl. Sonra Origin'i kapat aç. Olmazsa Origin'i yönetici olarak çalıştır. Yine olmazsa Windows 8.1'e geç: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Recep kardesim bende Origin ingilizce bu ayarlari rica etsem ingilizce yazabilir misin? Bu arada Windows 8'e geçmek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
Recep Baltaş dedi: Origin ayarlarına gir ve Beta'ya katıl. Sonra Origin'i kapat aç. Olmazsa Origin'i yönetici olarak çalıştır. Yine olmazsa Windows 8.1'e geç: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Recep kardesim bende Origin ingilizce bu ayarlari rica etsem ingilizce yazabilir misin? Bu arada Windows 8'e geçmek istemiyorum.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 4 Haziran 2014 #13 Recep Baltaş'ın dediği ayar sanırım şu.
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: Recep Baltaş'ın dediği ayar sanırım şu. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #15 Çözüm yolu basit. Oyunu "Repair" edeceksiniz. Daha sonra eksik veya bozuk parçaları Origin tamamlayacak. Ardından oyunu açabilirsiniz.
Çözüm yolu basit. Oyunu "Repair" edeceksiniz. Daha sonra eksik veya bozuk parçaları Origin tamamlayacak. Ardından oyunu açabilirsiniz.
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #16 SypeR dedi: Çözüm yolu basit. Oyunu "Repair" edeceksiniz. Daha sonra eksik veya bozuk parçaları Origin tamamlayacak. Ardından oyunu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptim ama olmadi. Silinen üye dedi: Recep Baltaş'ın dediği ayar sanırım şu. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptim olmadi. Sanirim Windows'dan kaynakli. Ayrıca oyun logo olarak masa ustunde olmali değil mi? Nasıl bir iş bu yahu anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
SypeR dedi: Çözüm yolu basit. Oyunu "Repair" edeceksiniz. Daha sonra eksik veya bozuk parçaları Origin tamamlayacak. Ardından oyunu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptim ama olmadi. Silinen üye dedi: Recep Baltaş'ın dediği ayar sanırım şu. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptim olmadi. Sanirim Windows'dan kaynakli. Ayrıca oyun logo olarak masa ustunde olmali değil mi? Nasıl bir iş bu yahu anlamadım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #17 Repair yaptığınız halde yine çalışmıyorsa tek çözüm yolu Origin Games'i D:'ye yedekleyip temiz bir 8.1 formatı atmaktır. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Repair yaptığınız halde yine çalışmıyorsa tek çözüm yolu Origin Games'i D:'ye yedekleyip temiz bir 8.1 formatı atmaktır. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #18 SypeR dedi: Repair yaptığınız halde yine çalışmıyorsa tek çözüm yolu Origin Games'i D:'ye yedekleyip temiz bir 8.1 formatı atmaktır. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Windows 8'ede geçmek istemiyorum. Windows 8'i orijinal nereden yukleyebilirim? Lisanslı olacak ama. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
SypeR dedi: Repair yaptığınız halde yine çalışmıyorsa tek çözüm yolu Origin Games'i D:'ye yedekleyip temiz bir 8.1 formatı atmaktır. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Windows 8'ede geçmek istemiyorum. Windows 8'i orijinal nereden yukleyebilirim? Lisanslı olacak ama.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #19 Bu sürümü kurabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #20 SypeR dedi: Bu sürümü kurabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Linkte Windows yok ki? Başka bir konu var. Edit: Tamam, bilgisayardan girince link açıldı. Özür dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
SypeR dedi: Bu sürümü kurabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Linkte Windows yok ki? Başka bir konu var. Edit: Tamam, bilgisayardan girince link açıldı. Özür dilerim.