Battlefield 3 Kasma Sorunu

monster4732

Hectopat
Yer
Baku, Azerbaijan
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarımı 2 ay önce topladm. Bf3 yükledim sorunsuz bir şekilde ultrada oynamaya başladm. Sonradan bir takım işlerim olduğu için oyuna hiç giremedim. Yaklaşık 1 ay aradan sonra bugün yeniden girmeyi denedim. Önce sync Load data error verdi. Ne Campaign ne de multiplayer açılmiyor. Campaign birkaç kez açtı yalnız aşırı kasarak. Ayarları en düşük yaptm en ufak bir irelileme yok. Zaten kasma tek oyuna girince deil Loading gelince bile 15 dakika bekliyor noktanın yanıp sönmesinden kastığı anlaşılıyor.Görev yoneticisinden 8cpu da etkin yaptm. Diğer steam oyunlarımda bir sorun yok. Bi tek bu origin ondan kaynaklana bilirmi acaba bilmyorm.. Lütfen yardım edin hiç bir yerde çözüm bulamadm son ümidim sizsiniz...
Ekran kartım AMD R9 270
İşlemci AMD 8core Fx8233
Ram 8gb hyper blue Kingston
Psu 600V Thermaltake

şu anda aynı sorun bendede var.1 hafta önce recovery almıştım .kasma sorununu görünce az önce geri yükleme yaptım.fakat değişen hiçbirşey yok.
bütün oyunlarda ultrada 60 fps alırken şu an birtek bf 3 de 7-10-15 arası fps alıyorum kafayı yemek üzereyim.
2gün önce origine offline girip campaign oynamıştım.şu an battlelogtan girdiğimde hem campaign hem multi inanılmaz kasıyor :mad:

şu diğer yorumlarda yazan benzeşme ayarları falan fasa fiso bende işe yaramadı, offlinedan campaign e girdiğimde menüde 60 fps oyunda 7 fps aldım hala bi çözüm bulmuş değilim.low a çekmeme rağmen herşeyi 10 fps.ben bunu çözecem and içtim:(

Problemi saat 05:00 de çözdüm.google chrome baştan kuruldu,dotnet ler , dx11 ler , java , adobe flash , ekran kartı güncel sürüm.Herşeyi baştan kaldırıp kurdum şu anda normale döndü.

Geçmiş olsun yine oyunda bi anda fps 10 a düştü.1 saat adam akıllı oynayabildim.
Battlelogdan kaynaklı bi problem olduğunu belirten açıklama gelmiş.yani boşu boşuna benim gibi herşeyi silip baştan kurmayın :D
Şansıma denk geldi.Kasma problemi bütün kullanıcılarda yokmuş.biraz zaman tanıyalım düzeleceğine eminim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı