Battlefield 3 sınıf önerisi

BlackDragonTR

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben Battlefield 3'te Noshahr Canals TDM oynuyorum, ara ara da Operation Metro oynuyorum. Şu ana kadar assault oynuyordum ama artık assaulttan sıkıldım support oynuyorum. Support için silah önerebilir misiniz bu haritalar için?

Arkadaşlar merhaba, ben Battlefield 3'te Noshahr Canals TDM oynuyorum, ara ara da Operation Metro oynuyorum. Şu ana kadar assault oynuyordum ama artık assaulttan sıkıldım support oynuyorum. Support için silah önerebilir misiniz bu haritalar için?
Serverda az kişi varsa AS VAL, çok kişi varsa PKP+bipod alman yararına olur.

Fire rate nedir :D ? silahlara örnek verebilirmisiniz hocam illa support silahı olması gerekmez recon dahil ( öğrenmeye çalışyorum :D ) silahlarda olur
Atış hızı yüksek olan silahlar al yani. SMG'ler örnek verilebilir.
MTAR-21 alabilirsin mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı