@Ed1tH o zaman rica etsem Steam veya Discord hesabınızı yollayabilir misiniz? Eğer sizde kabul ederseniz parasını yollayayım da bana bir Jedi Fallen Order yollayayım.
EA Play iade edilmiyorsa önümüzdeki kış indirimlerinde indirim alırsa, ilk defa alacak olanlara 8TL fiyat biçiliyor o zaman alıp avantajlardan faydalanabilirsiniz acele etmeye gerek yok.
EA Play iade edilmiyorsa önümüzdeki kış indirimlerinde indirim alırsa, ilk defa alacak olanlara 8TL fiyat biçiliyor o zaman alıp avantajlardan faydalanabilirsiniz acele etmeye gerek yok.
Belki avantaj bu haftadır. Eğer öyle değilse kış indiriminde herkes alır daha iyi olur.
Avantajın hangi tarihler arasında olduğunu bulan var mı?
Benim merak ettiğim acaba EA Play alıp iade ettik daha sonra ilk defa alanlara indirim verildiğinde yine ilk defa alıyormuş gibi 8 TL'ye düşer mi acaba?EA Play iade edilmiyorsa önümüzdeki kış indirimlerinde indirim alırsa, ilk defa alacak olanlara 8TL fiyat biçiliyor o zaman alıp avantajlardan faydalanabilirsiniz acele etmeye gerek yok.

Eki Görüntüle 1596051
Sanırım bir süresi yok. Üye olduğun süre boyunca yararlanabiliyorsun anladığım kadarıyla. Tersi olsaydı belirtilirdi.
Benim merak ettiğim acaba EA Play alıp iade ettik daha sonra ilk defa alanlara indirim verildiğinde yine ilk defa alıyormuş gibi 8 TL'ye düşer mi acaba?

Yok avantajlardan yararlanınca iade hakkı iptal oluyor yazmışlar. Yararlanmazsan iade edebiliyorsun.Eğer iade ediliyorsa zaten sıkıntı yok extra indirimlerden yararlanmış olacaksın, ama iade kabul edilmiyor diye yazmış arkadaşlar. 8TL ilk defa alacaklara özel fiyat normalde 14TL falan oluyor diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.