Battlefield 4 Hala Alınır Mı?

Çözüm
Kesinlikle alınmaz. Hepsi dedikleri gibi pro oyuncular. Gördüklerinde affetmiyorlar. Hile olacağını pek zannetmiyorum. Ama dediğim gibi usta oyuncular oyunu domine diyorlar.
Hayır, alınmaz. Oyunda sadece hileciler ve 2-3 yıldır düzenli olarak oynayan, pro oyuncular, kaldı. Akla hayale gelmeyecek hileler var ve ne EA ne de DICE bir şeyler yapmıyorlar. Paranla rezil olmak istiyorsan kesinlikle al derim.

Ben bu düşünceye katılmıyorum, hile her oyunda mutlaka vardır, fakat ben bu oyunda hile ile oynayana pek fazla rastlamadım.
Güncel olarak BF4 oynayan birisiyim, sunucuları son derece dolu ve faal, fiyatı da son derece makul almanızı tavsiye ederim.

Sunucuların son hali şöyle:
PicsArt_12-06-03.04.25.jpg

Altlara indikçe boş sunucular çıkıyor.

Ben bu düşünceye katılmıyorum, hile her oyunda mutlaka vardır, fakat ben bu oyunda hile ile oynayana pek fazla rastlamadım.
Güncel olarak BF4 oynayan birisiyim, sunucuları son derece dolu ve faal, fiyatı da son derece makul almanızı tavsiye ederim.

Official serverlerde adminlik yetkilerini devre dışı bıraktı DICE. Haliyle o serverlerde herkes hile açıyor. EA veya DICE'a report'luyorsun mecbur oyuncuyu. Adamlar da halledicez deyip hiç bir halt yemiyorlar. Ranked serverlerde de benim gibi adamlar var. 3 saniye yasarsan şükrediyorsun. Hadi al.

Sunucular biraz boş ama kendiniz de boş sunucuya denk gelecek değilsiniz. Çünkü dolu sunucular da var. Sabah 8 gibi falan pek oyuncu göremiyordum ancak akşam üzeri ve sonrası için oyuncu sayısı ile ilgili bir sıkıntı yok.

Battlefield 4 bence ek paket olmadan pek oynanmayan bir oyun. Tüm ek paketlere sahip olana kadar bu sıkıntıyı çok yaşamıştım.

Onun harici Battlefield 4 oynarken o kadar uzun süre içerisinde sadece 2 tane hileliye denk geldim. Ondan başka hiç gelmişliğim yoktur. Bildiğime göre BF 4 değil de, BF 3 oyununda çok fazla hile vardı. Yani bana kalırsa alınabilir bir oyun.

Kesinlikle alınmaz. Hepsi dedikleri gibi pro oyuncular. Gördüklerinde affetmiyorlar. Hile olacağını pek zannetmiyorum. Ama dediğim gibi usta oyuncular oyunu domine diyorlar.

Çözüm
Sadece PS4 için mi soruyorsun yoksa PC'de alma imkanın var mı? İşim eğlence değil, hırs, yetenek diyorsan Battlefield 3 bile önerebilirim sana, gerçekten oyuncular yıllardır öyle piştiler ki hala hardcore oynayan dolu serverlar var denemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı