Battlefield 4 Hile Kullanımı Sonrası Ban Sorunu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.186
Allah Allah hala aynısını yapıyorsunuz tamam yapmış bir hata diyelim :) Adam öldürdü sanki. Bunun çözümünü söylemek yakışır size. Diyeyim daha fazla uzatmayayım. Ben zaten hile kullansın demiyorum, olayı farklı yere çekmeyin. Sizin verdiğiniz tepki yanlış diyorum.
Ne diyelim? Bravo, çok iyi yapmışsın hile açmada başarılar mı diyelim?
Asıl sizin verdiğiniz tepki yanlış.
Sizin karşınıza hile gelse, oyununuzu batırsa, (bazı oyunlarda) rank düşseniz ''Bir şey olmaz, deneme amaçlı açmıştır" mı diyeceksiniz?
Bir düşünün.

Allah Allah hala aynısını yapıyorsunuz tamam yapmış bir hata diyelim :) Adam öldürdü sanki. Bunun çözümünü söylemek yakışır size. Diyeyim daha fazla uzatmayayım. Ben zaten hile kullansın demiyorum, olayı farklı yere çekmeyin. Sizin verdiğiniz tepki yanlış diyorum.
Kardeşim sana teşekkür ederim en azından hatamı yüzüme vurmadın. Saol örnek vatandaş. Ayrıca ben buraya bana saldırın diye gelmedim sadece yapacağınız bunu nasıl düzeltebilirim diye bana söylemek. Bir insanla nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz.

Kardeşim sana teşekkür ederim en azından hatamı yüzüme vurmadın. Saol örnek vatandaş. Ayrıca ben buraya bana saldırın diye gelmedim sadece yapacağınız bunu nasıl düzeltebilirim diye bana söylemek. Bir insanla nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz.
Kusura bakma ama biz (arkadaşlarım arasında) hile açanları pek insandan saymıyoruz/hayvan lakapları takıyoruz. Özür dilerim. Soruna gelecek olursak yeni hesap alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı