Battlefield 4 Hile Kullanımı Sonrası Ban Sorunu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.186
Allah Allah hala aynısını yapıyorsunuz tamam yapmış bir hata diyelim :) Adam öldürdü sanki. Bunun çözümünü söylemek yakışır size. Diyeyim daha fazla uzatmayayım. Ben zaten hile kullansın demiyorum, olayı farklı yere çekmeyin. Sizin verdiğiniz tepki yanlış diyorum.
Heykelinizi yapsak bir yerinize beton yetmez (iyi anlamda). Adamsın!

Hesap güvenliği için yapılan kalıcı banlar geçicidir ve sorun çözüme ulaştığında ban kalkar fakat başka nedenlerden kaynaklanan kalıcı banlar hiç bir şekilde geri açılamaz. Bundan dolayı yeni hesap açıp oyunu yeniden satın almanız gerekmekte. G2A gibi sitelerde ucuz keyler bulunabiliyor. Kastığınız levellara da yazık oldu bu sizin için bir ders olur ve bir daha yapmazsınız diye umuyorum :) .

Dostum bi şekilde bana ulaşabilirsen yardımcı olurum sana. Foruma çok hakim olmadığım için özel mesaj var mı yok mu bulamadım. Umarım çözebiliriz sorununu ve birdaha asla battlefield oyunlarında hile açma güzelim oyunu çekilmez hale getirmemek lazım.

Dostum bi şekilde bana ulaşabilirsen yardımcı olurum sana. Foruma çok hakim olmadığım için özel mesaj var mı yok mu bulamadım. Umarım çözebiliriz sorununu ve birdaha asla battlefield oyunlarında hile açma güzelim oyunu çekilmez hale getirmemek lazım.
Nasıl düzeltebiliriz ?

Anlatması biraz uzun ama özetle ea gamesin canlı yardımına girip hiç yediğin ban dan bahsetmeden origin hesabını sanki eşine dostuna hediye veriyomuşsunda(satmak değil) o yüzden başka maile aktarmak istediğini bu yüzdende tüm statsları sıfırlamak istediğini söylemen lazım ve bunu baya ikna edici biçimde yapman lazım. Mesela küçük kardeşine doğumgünü hediyesi tarzı bişeyler söyleyebilirsin. Bunun sonucunda sanki o key hiç kullanılmamış gibi olacak ve yeni hesapta ilk defa kullanıyomuşsun gibi olacak. Tecrübeyle sabittir :)

Anlatması biraz uzun ama özetle ea gamesin canlı yardımına girip hiç yediğin ban dan bahsetmeden origin hesabını sanki eşine dostuna hediye veriyomuşsunda(satmak değil) o yüzden başka maile aktarmak istediğini bu yüzdende tüm statsları sıfırlamak istediğini söylemen lazım ve bunu baya ikna edici biçimde yapman lazım. Mesela küçük kardeşine doğumgünü hediyesi tarzı bişeyler söyleyebilirsin. Bunun sonucunda sanki o key hiç kullanılmamış gibi olacak ve yeni hesapta ilk defa kullanıyomuşsun gibi olacak. Tecrübeyle sabittir :)
Lütfen yardım et ingilizcem iyi değil nasıl yapacağımı söyle.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı