Battlefield 4 Ön Sipariş Verenler ?

Zaten kredi kartı limitine filan takılmıyorlar. Aral ve Vatan'a belki izin verirler. Bazı siteler var reklam vermiyim key satıyorlar onlara güvenmiyorlar. Zaten Aral ve vatan key satsa niye 100 lira veriyim. Benim için önemli olan ön sipariş versem Premium veriyorlarmı vermiyorlarsa Premium edition ne kadar olur ? Ve bir diğer önemli sorun bilgisayarım bu oyun rahat bir şekilde kaldırırmı ?

Salı gününe az kaldı arkadaşlar =) Kaç kişi ön siparişte bulundu?

Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini ancak Playstore da oyunun kodlarının 1 Kasım'da dağıtılacağı yazıyor. Umarım yanlış yazılmıştır ve düzeltilir çünkü cidden bir de ön sipariş vermeme rağmen kodu 3 gün bekleme ile almış olacağım. Yani on sipariş vereceğime direkt çıktığında alan adam benden daha kârlı çıkacak. Çok sinirlendim bu duruma.

Aral Game' den aldım ben ama 2 ay önce oyunun çıkış tarihinden bir gün önce elimize ulaşacağını söylüyorlar =) Bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirsinler bizleri .

Aral Game'den ön sipariş verdim. Kutulu versiyonunu.

Aral Game' e mail attım ayın 30' unda kargoya verilecekmiş , 01/11/13 te Cd elimizde olucakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…