Çözüldü Battlefield 4 Premium Edition DVD Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amar84

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
162
Yer
Kemerburgaz, Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tiyatro-Sinema Oyuncusu
Merhaba arkadaşlar internetten oyunu aldım 1. CD'yi taktım ancak Origin programı yüklendi. Oturum açtım ancak oyunu CD'den kurmaya devam etmedi. Oyunu Origin'den indirmeye başladı bende durdurdum. Kutu içinde 4 tane CD var. Bu oyunu nasıl kurabilirim? İnternetten biraz araştırma yaptım ama hep internetten indirilenleri anlatmışlar. Klavuz ingilizce ondan da bir şey anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdi baktım 22 GB'lık bir dosya indiriyor. 22 Gb internetten indirecekse diğer CD'ler ne işe yarıyor anlamadım? :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CD sayısı 3'müş. İlk CD'yi takınca çalıştır, diğer CD'lerde dosyaları görüntülemek için aç var. Diğer CD'ler devam niteliğinde.
Resimlerini ekliyeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her CD'yi direk açma. Bilgisayara tak, ardından Windows Gezgini'ne gir. Yan menüden diski seç. İçindeki dosyaları göreceksin artık. Oradan bir ekran görüntüsü atar mısın?
 
DVD 1:

BF4 DVD 1.png
BF4 Origin.png
Z01 Dosya tipi.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR Evet Origin'i kuruyor. Sonra da pre cod istedi onu girdim, oyunu indirmeye geçti direk. CD'den işlem yapmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç ingilizce bilmemek çok kötü :D Nerden nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim. Ne yazmam gerekir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Z01, 7Zip ile sıkıştırılmış olabileceği düşüncesini getiriyor aklıma. Bu durumda 7 Zip kur. Z01'i klasöre çıkarmaya çalış. Eğer olurda işlem başlarsa sonunda senden ikinci ve üçüncü partı ister.

  • Çıkarma işlemi bitince Origin'in BF4 indirmesini duraklat.
  • Battlefield 4 klasörünü, Origin'in indirdiğin BF4 klasörünün üstüne yaz.
  • Tekrar Origin'i aç ve devam et de.
  • Origin artık kontrol edip gerekmeyen dosyaları pas geçecek. Böylece 22 GB değil, daha az bir miktar indireceksin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı