Battlefield 4 Standard Edition Almaya Değer Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar ve mutlu noeller. Başlıkta da belirttigim gibi sorum basit bunun yanında sizlere sormak istediğim sorularım var. Premium edition ve standard edition arasındaki fark nedir? Standard Edition aldim multiplayer ile bir süreden sonra oyun sıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer standard edition alırsam yanında Ark Survival Evolved'da yanında almayı planlıyorum. Ne yapsam bilemedim.

Btf4'de yeni gelen güncellemeden sonra oyun mahvoldu. Size tavsiyem alıcaksanız da singleplayerini alın ve oynayın.

btf4 de yeni gelen güncellemeden sonra oyun mahvoldu size tavsiyem alıcaksanızda singleplayerini alın ve oynayn
Neden öyle dediniz hocam? Arkadaşlarım da oynuyorlar böyle bir şikayetleri olmadı ne gibi değişiklikler oldu ki oyunda?

Premium Edition aldım arkadaşlar. Almamın sebebi ise şudur bir arkadaşım sağ olsun bir chrome eklentisi yükledi Meksika'dan oyunu almış gibi olduk tabi oyun 65 Tl'den 40 Tl gibi fiyata düştü. Dedim yanında hem Ark Survival Evolved alırım onu da yarın almayı düşünüyorum. Yorumlarınız benim için çok önemliydi. Hepinize teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı