Battlefield 4'ün tüm DLC'leri ücretsiz!

An itibariyle BF4'ün tüm DLC'leri ücretsiz arkadaşlar, BF4'e sahipseniz alabilirsiniz. Ve evet, aldığınızda sınırsız olarak sizde kalıyor.
Screenshot_31.png
Screenshot_32.png


Not:Origin Store'a girdikten sonra Free Games>On the House bölümüne gelin, oradan tüm DLC'leri ve Nox isimli oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz. @Recep Baltaş bununla ilgili arkadaşlara yardımcı olacak bir video bekliyoruz.
 
Mantıklı düşünecek olursak bizde olmayan bir oyunun DLC'sini almak olabilecek bir şey olarak gözükmüyor ama denemekte fayda var kaybedeceğiniz bir şey yok.Bu arada oyun g2a kinguin gibi sitelerde 21tl alın bence oldukça karlı sonuçta bedava :D.
 
2 aydır durmadan oynuyorum hala sunucuları full ve oyun çok keyifli, bu paketlerin 2 sini daha önce ücretsiz olarak edinmiştim ancak şimdi 3 taneye daha sahip olmak güzel olacak, yeni haritalarla daha uzun süre bu oyundan keyif alabileceğim. Oyunu almayı düşünen arkadaşlar varsa durmasınlar alsınlar bende 24 TL gibi bir fiyata almıştım iyi ki almışım bu fiyata bedava resmen.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı