Battlefield 5 monitörü bozdu

Kanka kendi monitörün bozulduğu için gösterdiğin yeri biz göremeyiz. Şey gibi düşün telefonun ekranı kırılıyor SS alıp bize atıyormuşsun gibi😅. BF 5 için değil de başka bir oyunda benim de başıma geldi panelim gitmişti direkt garantiye verdim. Panel probleminin tek çözümü bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kendi monitörün bozulduğu için gösterdiğin yeri biz göremeyiz. Şey gibi düşün telefonun ekranı kırılıyor SS alıp bize atıyormuşsun gibi😅. BF 5 için değil de başka bir oyunda benim de başıma geldi panelim gitmişti direkt garantiye verdim. Panel probleminin tek çözümü bu.
Panel problemi neden oluşur?

Tamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu. Bu sorun ya oyundan alakasız bi monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.

Panel problemi neden oluşur?

Teknolojik alet her şey olabilir. Benimki durduk yere olmuştu ve sıfır üründü. Panelin ömrü bitmiş olabilir bir sürü şey olabilir. Ürünün garantisi varsa garantiye ver. Ben garantiye vermeye üşenmiştim bir süre öyle kullanmıştım sonra yenisiyle değiştirdiler.

Sorunu ekran görüntüsü ile göremiyoruz. Foto çekmen lazım tel den vs. Belki pixel ler sıkışmış olabilir. Onu düzeltmek için olan videolar var ekranda sürekli farklı renkler gösteriyorlar. O videolardan birini 1 saat çalıştır belki düzelir.

Tamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu. Bu sorun ya oyundan alakasız bi monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.
Bana da ekran kartıyla ilgili bir arıza gibi geliyor.

Oyunu oynarken tam şu bölüm geldi. Norway yazısının üstünde bir siyah çizgiyle beraber o sahne geçti ama siyah çizgi geçmedi. Oyundan çıktım kabloları tak çıkar yaptım bilgisayarı baştan başlattım ama çizgi hala orada, böyle bir şey nasıl mümkün oldu? Oyunu silsem geçer mi? Çok ince bir şey dikkatli bakınca hemen norway yazısının üstünde belli oluyor.

Eki Görüntüle 1133287

Eki Görüntüle 1133289

Ekran görüntüsü almış olmak sen anlamamak biz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı