çözümü nedir bunun ekran kartını tak çıkar yaptım driverı da silip baştan yükledimO anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunku cok oynadim ve hic boyle bir şeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu, oyunun buna bir sey yapabilecegini sanmiyorum.
O anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunki cok oynadim ve hic boyle birşeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu oyunun buna birsey yapabilecegini sanmiyorum.
çözümü nedirEkran kartın çatlamış yada yerinden oynamış olabilir ben film izlerken başıma gelmişti
sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum ben de oyun dışında da gözüküyor ama beyaz sayfalarda gözükmüyor sadece koyu yerlerde gözüküyor mesela bu sitede yok oluyor ama masaüstünde varTamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu. Bu sorun ya oyundan alakasız bi monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.
Hangi monitörü kullanıyorsunuz?
Panel problemi neden oluşur?
Eğer monitörün HDR destekli ise oyun otomatik olarak HDR açıyor. HDR kaynaklı bir sorun olabilir. Monitörün markası nedir?
Tamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu? Bu sorun ya oyundan alakasız bir monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.