Battlefield 5 monitörü bozdu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunku cok oynadim ve hic boyle bir şeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu, oyunun buna bir sey yapabilecegini sanmiyorum.
O anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunki cok oynadim ve hic boyle birşeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu oyunun buna birsey yapabilecegini sanmiyorum.

yav ben overclock yapmıstım rx5600xt basım belada
O anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunku cok oynadim ve hic boyle bir şeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu, oyunun buna bir sey yapabilecegini sanmiyorum.
O anda olan volfaj dalgalanmasina denk gelmistir bence. Cunki cok oynadim ve hic boyle birşeyle karşilasmadim. Ekran kartini bozsa inanilir ama monitor sadece goruntuyu gostermekle yukumlu oyunun buna birsey yapabilecegini sanmiyorum.
çözümü nedir bunun ekran kartını tak çıkar yaptım driverı da silip baştan yükledim
Ekran kartın çatlamış yada yerinden oynamış olabilir ben film izlerken başıma gelmişti
çözümü nedir
Tamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu. Bu sorun ya oyundan alakasız bi monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.
sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum ben de oyun dışında da gözüküyor ama beyaz sayfalarda gözükmüyor sadece koyu yerlerde gözüküyor mesela bu sitede yok oluyor ama masaüstünde var
ekran kartını çıkarıp açtım bilgisayarı ama çizgi hala orada yani sorun gpu da değil mi
Hangi monitörü kullanıyorsunuz?

Everest M-635 Gaming 23.8 Led 6ms 75hz 1920x1080 Fullhd Vga Hdmı Çerçevesiz Siyah Monitör

Everest M-635 Gaming 23.8 Led 6ms 75hz 1920x1080 Fullhd Vga Hdmı Çerçevesiz Siyah Monitör

KARGO BEDAVA

Everest M-635 Gaming 23.8" Led 6ms 75hz 1920x1080 Fullhd Vga Hdmı Çerçevesiz Siyah Monitör T05884​

Son düzenleme:
Tamam adamın durum biraz komik olabilir ama bu kadar insan geyik yapmak yerine biraz da yardımcı olmayı deneseydi keşke. Kardeşim ben oyunun monitöründe sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Ekran kartı ile alakalı bir arıza olabilir bahsettiğin siyah çizgi oyun haricinde de devam ediyor mu? Bu sorun ya oyundan alakasız bir monitör arızası ya da oyunun zorlamasıyla oluşan bir ekran kartı arızası.

Hocam haklısın ama çok komik nabalım 😂😂 hak ver bize SS yerine cep telefonu ile çekse herkes daha iyi yardımcı olur. İlk defa bu arkadaştan duyuyorum bir oyunun monitörü bozduğunu saçma bence ekran kartından olabilir, kabloya zarar gelmiş olabilir. Ama SS almak nedir arkadaş 🤣🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı