Battlefield 5 Origin ilerlemesi Steam'den alınırsa devam eder mi?

volkankelebek

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2016
Mesajlar
3.014
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirtiğim gibi Battlefield 5 Origin var. Mesela ben Steam üzerinden oyunu alsam Origin üzerindeki Battlefield 5 rankım her şeyim kaldığı yerden devam eder mi?
 
EA oyunları steamde oynanınca EA hesabını bağlamanı istiyor yanılmıyorsam.
Battlefield 5'e bakarsanız steamde şöyle diyor:
1656700955056.png
 
Rank bilmem ama achievementların hepsi geçiyor. Ben Dragon age inquisition oyununu almıştım Origin'den ilk zamanları birçok achievement ı yapmıştım. Çok sonra Steam'e geldi oyunlar orada fiyat çok düşük olunca tekrar aldım dedim achievementları yaparım diye oyunu alıp Origin'e bağlanınca hoop bütün Origin de yapmış olduklarımı Steam de yapılmış saydı. Bu başıma geldi. Ama rank olayını bilemiyorum.
 
Büyük ihtimal devam eder. Ben Battlefiled 1'i Origin üzerinden oynuyordum. Steam'den EA Play aldıp oradan devam ettim ilerlemem silahlarım ve seviyem olduğu gibi duruyordu.
 
Steam'den oyunu aldığınızda Steam size zorunlu olarak Origin indirtiyor ve oyunu Origin hesabınıza ekliyor. Kısacası Steam'den oyunu çalıştırdığınızda Origin açılıyor ve oyuna oradan giriş yapılıyor. Sizin durumunuzda muhtemelen farklı bir Origin hesabı girmezseniz aynı yerden devam edeceksiniz çünkü oyuna aslında aynı yerden giriş yapmaya devam edeceksiniz.
 
Gamepass ile Jedi Fallen Order oynamıştım, yarım yamalak oynadığım için Origin'den aylar sonra indirerek tekrar oynamak istediğimde bilgisayarıma kaydolmuş Jedi Fallen Order kayıtları vardı. Benzer bir durum olduğu için büyük ihtimal sende de aynısı olur.
 

Geri
Yukarı