Battlefield 5 takılmalar ve düşük görüntü kalitesi

İşletim sistemi
Windows 11

84mirkoni

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Battlefield 5 indirdim ve 2K tüm ayarları Ultra yapıp Ray Tracing ve DLSS aktif ettim ancak oyunda anlık takılmalar oluyordu ve görüntü 800p gibi puslu ve pikselli görünüyordu. VRAM yetersiz gelebilir diye 1080p yaptım ancak VRAM kullanımı değişmedi ve aynı sorunlar devam etti. Laptop: ROG STRIX G18 i9 13980HX RTX 4070 16 GB RAM. Sıcaklıklar işlemci için en fazla 70-75 derece ve ekran kartı 60-65 derece oluyor oyunda. Çözümü bilen var mı? Bu sorunlar DX12 ve Ray Tracing sonrası oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience uygulamasına gidin, oyunlar kısmına gelip Battlefield 5'i seçin, uygulamayı optimize Et'e tıklayın. Oyun PC için her şeyi en iyi şekilde ayarlar 😃

Scale kontrol etmen lazım. 100 veya yukarısı yap. DLSS de abartıya kaçmış olabilirsin.
DLSS aktif ettim başka bi ayarı yok. Scale %100 zaten.

GeForce Experience uygulamasına gidin, oyunlar kısmına gelip Battlefield 5'i seçin, uygulamayı optimize Et'e tıklayın. Oyun PC için her şeyi en iyi şekilde ayarlar 😃
Oyun optimize olarak görünüyor.

Sevgili kardeşim arkadaşın sistemi görmüyor musun istediği şekilde ayarlayabilmesi gerekiyor zaten kafasına göre hem de. Bende i5 13400F ve RTX 4070 var RTX açınca karakterlerin yüzü yüklenmiyor ve her türlü Ultra ayarlarda ben droplar yiyorum ama RX6600 sisteminde Ultra ayarlarda hiçbir sorunum yoktu ara sıra mor camlar görmem ve suyun pixel olması dışında bunda su düzgün ancak karakter yüzleri yok BF5'te bir problem var gibi diğer hiçbir oyunda sorun yaşamadım.

Sevgili kardeşim arkadaşın sistemi görmüyor musun istediği şekilde ayarlayabilmesi gerekiyor zaten kafasına göre hem de. Bende i5 13400F ve RTX 4070 var RTX açınca karakterlerin yüzü yüklenmiyor ve her türlü Ultra ayarlarda ben droplar yiyorum ama RX6600 sisteminde Ultra ayarlarda hiçbir sorunum yoktu ara sıra mor camlar görmem ve suyun pixel olması dışında bunda su düzgün ancak karakter yüzleri yok BF5'te bir problem var gibi diğer hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
Ben de BF5'te sorun olduğunu düşünüyorum. Zaten çok fazla hile olduğu için çözmeye uğraşmadım.

Ben de BF5'te sorun olduğunu düşünüyorum. Zaten çok fazla hile olduğu için çözmeye uğraşmadım.

Hile çok fazla yok 3-5 oyunda 1 tane geliyor zaten kendini belli ediyor dostum. Bir de bana göre konsolda nişan yardımı var onunda saçma etkisi oluyor diğer türlü bana da çok hile dendiği oluyor yıllardır oynuyorum artık kas hafızası oluştu fare kendi hareket ediyor özellikle tank alınca aerodrome gibi maplerde İngiliz hafif tankı ve uzatılmış namlusu ile Sniper gibi oynuyorum yani bende hile falan diyordum başlarda ama şunu anladım psikopatta çok öyle ki bazen hileler ile uğraşıyoruz sürekli öldürse de tacizlerimize dayanamayıp ya da onu öldürdüğümüzde redeploy atıyor ya da bizi canımızdan bezdiren ama hile olmayan tipler oluyor kesinlikle BF5'e alternatif bir oyun bulamadım ve sende seviyorsan bu kadar erken pes etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı