Battlefield 5 yüksek ping değeri

MS0101

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Battlefield 5 multiplayer oynarken ping değerim sürekli 1700 1000 999 seviyesinde oluyor. Vodafone net kullanıyorum. İnternete başka cihaz bağlı değil ve Ethernet kablosu kullanıyorum. Speedtest sonucumu aşağıya ekledim. Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-10-17 162515.png
    Ekran görüntüsü 2021-10-17 162515.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba, Battlefield 5 multiplayer oynarken ping değerim sürekli 1700 1000 999 seviyesinde oluyor. Vodafone net kullanıyorum. İnternete başka cihaz bağlı değil ve Ethernet kablosu kullanıyorum. Speedtest sonucumu aşağıya ekledim. Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Daha iyi internet çözüm.

Aynı internet değerleri ve aynı şirket hizmet veriyor. Bende ethernet ile bağlanıyorum. Bende bulamadım çözümü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı