Çözüldü Battlefield 5'e artık güncelleme gelmeyecek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abraham42

Centipat
Battlefield 5'in resmi Twitter hesabında gördüm Battlefield 5'in geleceği hakkında tweet atmışlar. Altında da bir oyuncu "ıs this confirming chapter 7 will be the last major chapter/update? " yazmış cevap olarak ise de "there will be no New chapter but there will be a standalone Update this summer with New content, weapons, and Game tweaks." Bu yazıya göre artık yeni bir chapter gelmeyecek bu da şu demek oluyor sovyet, fransa, italya vb 2.dünya savaşında savaşında major devletler olmayacak.
İlgili tweet

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayatımda oynadığım en BF'den alakasız bir oyundu. Aslında böyle yapmaları iyi oldu kurtulduk yeni oyuna odaklanırlar olan bizim paralara oldu.

Cidden öyle oldu.Battlefield 1'de bir ton şey getirip bu oyunda batırmak harbiden 2IQ'luk beyin gerektirir. Potansiyeli yüksek olan bir oyundu aslında. Bir çok şey getirebilirlerdi ama nedense şu saçma sapan silah düzeltmeleri vb şeylerle uğraşıp ne harita yaptılar ne de oyun içi sorunu çözdüler. İlk aldığımda aldığım hatayı yine alıyorum(oyun sonu ekranının gözükmemesi gibi).Bazen oyun bitince oyun siyah ekranda kalıyor. Bunları düzeltmek yerine oyunun fişini çekiyoruz dediler. Keşke Call of Duty alsaydım hiç yoktan daha zevkli ve gerçekci duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı