Battlefield 6 Redsec eleştirisi

Öyle hocam da Battle Royale apayrı bir şey. Normal modlarda yine oynanabilir bir yanı var ama Battle Royale’de harita boyutu çok önemli.
Battlefield 6'nın beğenmedikleri Battlefield 2042'den alması gereken çok fazla şey var. Harita boyut ve çeşitliliği, ekipman çeşitliliği, sınıf ve oynanış çeşitliliği vs vs. Battlefield 6 çıktığında 2042'yi bırakırım diyordum ama açıkçası mevcut durumda aradığımı hala 2042'de buluyorum ve daha çok zevk alıyorum.

Haritalar büyük olunca bu sefer mapte boş boş koşturmaktan yoruluyor insan bence haritalar tam kıvamında. Operation Firestorm ve Mirak Valley büyük mesela, araca binmezsen koştur babam koştura dönüyor.
O konuda haklısınız fakat onu da ayarlayacak olan yine geliştirici ekip. Örneğin 2042'de ki birçok 128 kişilik haritalar büyük ama dolu. Öte yandan Battlefield 4 haritası olan Golmud Railway büyük ama boştu. Battlefield 6'nın 128 kişilik büyük haritalara, daha fazla ekipmana ve oynanış çeşitliliğine ihtiyacı var. Mevcut durumda ise sadece çatılarda pusan sniperlar, elinde RPG ile koşan engineerler ve support oynamayı bilmeden support oynayanlar var.

Warzone'dan hallice, pek fazla yenilik yapmamışlar dümdüz Battle Royale işte. Vuruş hissiyatı, silah kullanımı ve movement olarak hala Warzone tokatlar bunu. Oynayanlar da birkaç günlüğüne oynayıp heves atıp geri Warzone'a geçer. Warzone gerçekten daha kaliteli hissettiriyor. BR tarafında pek rakip olmamış.

Markalar ve firmalar birbirini kopyalar zaten, bende 70 dolar veren tayfadanım ilk gün aldım, her gün 2-3 saat minimum oynuyorum, diğer modlara göre cok zayıf, çok battle royal oynamak isteyen varsa pubg oynasın daha iyi, oyun genel olarak hele ki güncellemeden sonra çok başarılı geldi bana.

Markalar ve firmalar birbirini kopyalar zaten, bende 70 dolar veren tayfadanım ilk gün aldım, her gün 2-3 saat minimum oynuyorum, diğer modlara göre cok zayıf, çok battle royal oynamak isteyen varsa pubg oynasın daha iyi, oyun genel olarak hele ki güncellemeden sonra çok başarılı geldi bana.
Pubg vuruş hissiyatı olarak bu oyundan daha iyi değil, çoğu kişi Warzone tercih eder daha çok.

Warzone'dan hallice, pek fazla yenilik yapmamışlar dümdüz Battle Royale işte. Vuruş hissiyatı, silah kullanımı ve movement olarak hala Warzone tokatlar bunu. Oynayanlar da birkaç günlüğüne oynayıp heves atıp geri Warzone'a geçer. Warzone gerçekten daha kaliteli hissettiriyor. BR tarafında pek rakip olmamış.
Warzone'un şu anki halini alması da 5 sene sürdü hocam unutmamak gerek. İlk Verdansk Warzone videolarında mekaniklerine ve oyuna dönüp bakınca insan ben bunu nasıl oynamışım diyor. Yavaş yavaş gelişecektir. Şu anki haliyle bana da 10 üzerinden 6.5 civarı hissettirdi. Bence 2026 ilk çeyrek sonlarına doğru daha iyileşerek güzel bir oyun olur.

Warzone'da ilk çıktığında günümüzdeki halinde değildi, aşırı derecede kötüydü. Battlefield'da zamanla toparlayacaktır. Ben en azından bu yavaş oynanışı sevdim. Warzone kadar aşırı hızlı oynanış yapısı yok.

Ben çok beğendim Warzone'dan iyi bence, iyi akıcı hiçbir sorun yok teknik anlamda. Oynanış bence daha gayet güzel ücretsiz olması zaten beni benden alan şey. Şu devirde böyle bir oyun bedava

Bu oyunun ücretsiz verileceği en başından beri bilinen bir şeydi. Ki böyle de yapması lazım. Rekabet açısından.

EA'yı BF6 için tebrik ediyorum. Bence grafikleri absürt uçurmadıkları için en iyisini yaptılar. Stabilite ve akıcı oynanış çok daha iyi.

Zamanla daha da düzelir oyun daha bugün çıktı. Warzone da başlarda çooook sıkıntıları vardı takılmalar hatalar buglar vs vs

Tek istediğim solo seçeneği gelsin.

Bu oyunun ücretsiz verileceği en başından beri bilinen bir şeydi.
Battle Royale modunun belki ilk söylendiği andan itibaren ücretsiz olacağını biliyorduk neredeyse. Beta döneminde bile ücretsiz olacak deniyordu.

Stabilite ve akıcı oynanış çok daha iyi.
Kesinlikle performans konusunda son derece stabil. Warzone'un bile bu kadar düzün optimizasyonu yok. En azından benim bilgisayarımda.

Tek istediğim solo seçeneği gelsin.
Şu an için oyuna tek eksim bu. Solo mod olması çok güzel olur. Battlefield 6'yı solo oynuyorum ve solo modun olmaması beni yoruyor.

Battle Royale modunun belki ilk söylendiği andan itibaren ücretsiz olacağını biliyorduk neredeyse. Beta döneminde bile ücretsiz olacak deniyordu.

Kesinlikle performans konusunda son derece stabil. Warzone'un bile bu kadar düzün optimizasyonu yok. En azından benim bilgisayarımda.

Şu an için oyuna tek eksim bu. Solo mod olması çok güzel olur. Battlefield 6'yı solo oynuyorum ve solo modun olmaması beni yoruyor.
Hocam solo oynamak bir yerden sonra sıkmıyor mu sizide ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı