Battlefield 6 server disconnected hatası veriyor

seymeen

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
EA Play üzeinden Battlefield 6 aldım dün, gayet normal şekilde oynadım bir problem yoktu fakat bugün beni maçın ortasında oyundan attı ve bu hatayı almaya başladım. Mobil verimi hotspot olarak bilgisayara bağladığımda veya VPN açtığımda oyuna girip oynayabiliyorum fakat evin internetiyle oyuna giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• ea giriş hatası.png
    ea giriş hatası.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 28
  • ea son hata.png
    ea son hata.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 29
tekde girdi statik ip ile girmediği olursa yazarım burdan. Aldıgım gibi devreye girdi

tekde girdi statik ip ile girm
139 LT aldım drekt devreye girdi tekde oyuna girdi. Ama sansamı girdi ondanmı girdi bilmiyorum. oyundan attı denedim 5-10 kere oyuna almadı, internetten drekt satın aldım anında internet gitti geldi tekrar denedim hemen tekte girdi. Oyundayım şu an

Statik IP'nin sorunu düzelttiğini biliyorum, Warzone zamanında da aynı olay vardı ama artık yeter. 1000 TL verdiğim interneti düzgün kullanabilmek için 140 lira daha fazladan vermeyeceğim. Taahhüt biter bitmez koşa koşa başka sağlayıcıya geçeceğim. Paketi satarken bana deseler ki 1140 lira olacak, sorunsuz internet için statik IP dahil edilecek deseler yine kabul ederdim. Ama bu yaptıkları müşteriyi soymaktan başka bir şey değil. Öyle interneti satayım, her haltı kısıtlayayım, leş gibi bir hizmet sunayım, hizmet kalitesinin artmasını istiyorsan +140 lira daha verip statik al derseniz ben size 10 lira daha fazladan vermem.

Tekde girdi statik IP ile girmediği olursa yazarım buradan. Aldıgım gibi devreye girdi.

Tekde girdi statik IP ile girm.

139 LT aldım drekt devreye girdi tekde oyuna girdi. Ama sansamı girdi ondan mı girdi bilmiyorum. Oyundan attı denedim 5-10 kere oyuna almadı, internetten drekt satın aldım anında internet gitti geldi tekrar denedim hemen tekte girdi. Oyundayım şu an.

89TL diyor ama bilemedim. Bende alacağım mecbur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı