Battlefield Benzeri Oyun

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
Battlefield 3'te bilgisayarım hata verdiği için adam gibi oynayamadım bir türlü. Battlefield 4'te alamadım. Battlefield Play4Free oynayayım dedim ama Free derken sadece oyun ücretsiz. Silah almak için para eklenti almak için para. Para da para. Battlefield 3 gibi oynadıkça silah,eklenti vs. kazanacağımız ücretsiz bir oyun var mı ? (Steam'den olmasın) Birde harita çok büyük olmasın ya da harita seçeneğimiz olsun. Battlefield 3'te hep Noshahr Canals haritasında oynardım ona alışkınım. Battlefield Play4Free alışkın olduum haritadan daha büyük olduğu için adam gibi oynayamadım. Sadece silahlı olmasına gerek yok grafikleri çok kötü olmasın FPS olmasına da gerek yok TPS de olabilir. Başka forumlarda PlanetSide 2 ve MARS Online diye 2 tane oyun buldum videolarına bakacağım bunların.

Son düzenleme:
Warface oyunu var. Ben şahsen çok beğenmedim fakat bu muhtemelen COD ve BF serisine alışkın olduğumdandır. Birçok kişi bu oyunu seviyor. Fakat oyun Steam üzerinden. Bu arada beğenmediğim bir oyunu başkasına nasıl önerdiğimi hala anlamıyorum.

Warface oyunu var. Ben şahsen çok beğenmedim fakat bu muhtemelen COD ve BF serisine alışkın olduğumdandır. Birçok kişi bu oyunu seviyor. Fakat oyun Steam üzerinden. Bu arada beğenmediğim bir oyunu başkasına nasıl önerdiğimi hala anlamıyorum.
Malesef Steam üzerinden olmaz. Fakat tavsiye için teşekkürler. Şu an MARS online indiriyorum çok güzel gözüktü gözüme :)

Çok fazla şey istemişsin istediğin gibi oyun bulman gerçekten zor ama ben sana red faction guerillayı öneririm bf3 gibi etrafta gördüğün herşey parçalanabilir HERŞEY! Bf3 dede var ama bu kadar değil. Ayrıca steamde oyun ve steamsız bulman zor. (Anlaşılan oyunlara para vermek istemiyorsun)

S.K.İ.L.L grafiklerı iyi bütün silahlar oyun içinde kazanıran parala alınıyor.
Öneri için teşekkürler. Grafikleri pek hoşuma gitmedi ama MARS Online'ı beğenmezsem deneyeceğim onu.

Çok fazla şey istemişsin istediğin gibi oyun bulman gerçekten zor ama ben sana red faction guerillayı öneririm bf3 gibi etrafta gördüğün herşey parçalanabilir HERŞEY! Bf3 dede var ama bu kadar değil. Ayrıca steamde oyun ve steamsız bulman zor. (Anlaşılan oyunlara para vermek istemiyorsun)
Kredi kartım veya İninal kartım yok ancak kutulu alabiliyorum ve kutulu aldığımda da aktivasyon için yine Steam gerekiyor :D Neden Steam kullanmıyorsun dersen kötü bir şey yaptım anlatmak istemiyorum ve babama söz verdim :D

Şimdi biri gelip yazacak "Wolftayımeeeeeee" diye.
Combat Arms deneyebilirsin. Grafikleri kötü, ancak zombie modu gerçekten zevkli.

Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum ama şu an MARS Online oynuyorum çok beğendim oyunu ama PVP'de Aim hilesi kullananlar var o biraz sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı