Battlefield Benzeri Oyun

Siz para veremeyeceğiniz içindir dedim. :D Sorununuz nedir Steam ile. :D Gözü vanalı adamlar candır gerisi heyecandır. :kitapkurdu:
:D Sorun şu babamdan izinsiz Steam'den onun kredi kartı ile 110 TL'lik alışveriş yaptım :D Aslında 1 oyun alacaktım sonra kampanya onu alıyım onu alıyım derken kredi kartından 110 TL para kesmiş Steam. Babamda fark etti tabi 110 TL eksiyi kim fark etmez sonra kızdı kartı değiştirdi ve Steam'i yasakladı :( :D

Birkaç ay önce bende oynamıştım Warface'i çok zevklidir. Arkadaş ortamıyla falan co-op görevleri acayip zevkli oluyor. Bildiğim kadarıyla Warface kendi launcherından da oynanabiliyor, illa Steam'den girmenize gerek yok.

Birkaç ay önce bende oynamıştım Warface'i çok zevklidir. Arkadaş ortamıyla falan co-op görevleri acayip zevkli oluyor. Bildiğim kadarıyla Warface kendi launcherından da oynanabiliyor, illa Steam'den girmenize gerek yok.
Sistemim kaldırır mı Warface'yi ? MARS Online'de en düşük ayarlara alıyorum ama arada PVp haritalarda kasma oluyor internetle alakalı bir şey galiba.

MARS Online hoşuma gitmişti ama rütbe atlaması zor ve Aim kullanan çok kişi var. Red Cruiblie 2 çok eğlenceli bir oyun gibi gözüktü gözüme ama Warface daha çok ilgimi çekti. Birkaç sorum olacak Warface ile ilgili Battlefield'de ki gibi büyük haritalar var mı ? Araba kullanabiliyor muyuz ? Medic-Assault -Engineer gibi sınıflar var mı ?

He birde silahları para ile mi alıyoruz ? Oyun parası ise fazla sıkıntı yok. Ama Battlefield'de ki gibi level atladıkça veya adam öldürdükçe silah açılıyorsa daha iyi olur. Birde silahlara eklenti felan takabiliyor muyuz ?

Son bir şey daha istediğimiz zaman sınıfı değiştirebiliyor muyuz ? Mesela Battlefield'de Engineer oynuyorsunuz öldünüz Recon'u seçebiliyordunuz öyle var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı