Battlefield Benzeri Oyun

Sınıflar var, silahları oyun parasıyla alıyoruz. VIP gibi ücret karşılığı alınan bonuslarda var ama onlar olmadanda oynanabiliyor yani. Araba, uçak vb. araçları kullanamıyoruz. PVE haritalar baya büyük oluyor görev ilerleyişine göre devam ediyorsunuz.
Ben arkadaşlarımla skype aracılığıyla konuşarak oynadığım için ayrı zevkli oluyordu. PVP moduda var. Her haritanın başlangıcında o haritada iyi derece yapan takım ve oyuncuların nickleri yazıyor ve her gün sıfırlanıyor.

Oyun grafik açısından bence çok başarılı ve grafikleri iyi olmasına rağmen sistem gereksinimleri fazla değil.

EmreUzun1648 Mars online süper oyun grafiklere sona çekersen gerçekçiliği farkedeceksin.
Oyuna ilk girdiğimde eğitimi ve 2-3 oyunu son grafik ayarlarda oynadım fakat sonradan PVP haritada son seviye grafiklerde kasmaya başladı ortaya çektim yine vardı kasma en düşük ayarlara çektim sonra kasmadı. PVE haritada son seviye oynayabilirken PVP haritada en düşük ayarda oynayabiliyorum. İnternetimden kaynaklanan bir şey herhalde.

Sınıflar var, silahları oyun parasıyla alıyoruz. VIP gibi ücret karşılığı alınan bonuslarda var ama onlar olmadanda oynanabiliyor yani. Araba, uçak vb. araçları kullanamıyoruz. PVE haritalar baya büyük oluyor görev ilerleyişine göre devam ediyorsunuz.
Ben arkadaşlarımla skype aracılığıyla konuşarak oynadığım için ayrı zevkli oluyordu. PVP moduda var. Her haritanın başlangıcında o haritada iyi derece yapan takım ve oyuncuların nickleri yazıyor ve her gün sıfırlanıyor.

Oyun grafik açısından bence çok başarılı ve grafikleri iyi olmasına rağmen sistem gereksinimleri fazla değil.
Adam öldürdükçe ya da level atladıkça silah kazanıyor muyuz ? Silahların süresi var mı ? Silahlara eklenti takabiliyor muyuz ? Silahların süresi var ise Sınırsız olarak alabiliyor muyuz silahı ? Eklenti takabiliyorsak eklentiler ücretli mi onların süresi var mı ? Son olarak sadece seçtiğimiz sınıf ile mi oynayabiliyoruz mesela ben oyunun başında karakterimi Assault yaptım. Oynarken pek beğenmedim ve Medic olmak istiyorum Medic seçebiliyor muyum ? Oyun yükleniyor şu an 1.11 GB İndi 4 saat 50 dakika var daha bitmesine :(

Linkten detaylı bilgi edilebilirsiniz.
https://www.warface.com/tr
Dediğiniz şeyler mümkün. Silah sistemi süreye göre değil kullanım sayısına göre çalışıyor ve bence çok daha mantıklı. Bazı özel silahlar süreli olarak alınıyor.
Oyun yüklendi ama bu saatte oynayan var mıdır bilemiyorum. 18:30 civarı başladım indirmeye şu an saat 01:22 yaklaşık 3 dakika önce yüklendi. İnternet hızımdan kaynaklanıyor galiba :(

İndirdim fakat ayarları düşüğe almama rağmen kasıyor ? Laptop çok ısındığından olabilir soğutucum yok ve aralıksız olarak öğlen 15:00'dan beri açık :D Yani yaklaşık 10 saattir aralıksız çalışıyor :D

Kardeşim kesinlikle ve kesinlikle Ghost Recon: Phantoms oynamalısın. FPS değil ama TPS fakat kesinlikle beğenirsin. Anladığım kadarıyla silahları customize etmeyi seviyorsun. Bu oyunda silaha yaklasık 10 tane eklenti getirebiliyorsun. Sistem gereksinimleri çok yüksek değil. Düşük ayarlarda oynarsın heralde.

Kardeşim kesinlikle ve kesinlikle Ghost Recon: Phantoms oynamalısın. FPS değil ama TPS fakat kesinlikle beğenirsin. Anladığım kadarıyla silahları customize etmeyi seviyorsun. Bu oyunda silaha yaklasık 10 tane eklenti getirebiliyorsun. Sistem gereksinimleri çok yüksek değil. Düşük ayarlarda oynarsın heralde.
Steam gerektirmiyorsa ve boyutu çok yüksek değilse bir bakarım. Gerektirmiyor değil mi ?

Boyutu 3,5 GB ve Tom Clancy's in oyunun olduğu için Ubisoft'un yani Steam gerektirmiyor. Uplay'den indirebilirsin. İstersen steamden de indirebilirsin orada da var. Ayrıca yaklasık 10 dediğim 10 çeşit eklenti var. Yani mesela nişan alma yeri bir çeşit. Nişan almanın içinde bir o kadar da eklenti var. Bi 10 tane falan. Özel mermi omuz desteği falan....

Boyutu 3,5 GB ve Tom Clancy's in oyunun olduğu için Ubisoft'un yani Steam gerektirmiyor. İstersen steamden de indirebilirsin orada da var. Ayrıca yaklasık 10 dediğim 10 çeşit eklenti var. Yani mesela nişan alma yeri bir çeşit. Nişan almanın içinde bir o kadar da eklenti var. Bi 10 tane falan. Özel mermi omuz desteği falan....
Peki linkini atar mısınız ? ve oyunda gerçek para'da var mı ? Silahların süreleri vs. Yoksa BF'deki gibi belirli bir sayıda adam öldürdükçe felan mı silah-eklenti geliyor ? Kaç çesit asker tipi var ? BF'deki gibi asker tiplerini istediğimiz zaman istediğimiz yerde değiştirebiliyor muyuz ? Yani BF'de Recon olarak oynuyorsunuz öldünüz o ekrandan Assault seçip girebiliyoruz ya öyle bir seçenek var mı ? Fazladan asker yapabiliyor muyuz ? Bir Assault Engineer vs. ? Kontrolleri farklı derken ?

Şöyleki oyunda Assault-Recon-Support çeşitleri var. Oyuna istersen para yatırabilirsin fakat hiç yatırmaya ihtiyaç duyacağını sanmam. Silahlar süreli değil temelli alıyorsun. Ve gelişmek o kadar da zor değil. Fakat bence tek dezavantajı oyuna başlarken bir kere seçiyorsun asker türünü. Bir daha oyun içinde öldükten sonra değiştirmek yok. Anca bir dahaki ele değiştiriyorsun. Fakat üzülmene gerek yok. Silahlar bol. Yani Reconda hem Sniper hemde taramalı alabilirsin. Yani her asker türünde hazır silahlar var. Bf'deki gibi uzun sürmüyor silahları ayarlamak. Her öldüğünde silahlarını değiştirebilirsin. Oyuna girmeden önce hallet sonrası kolay. Oyunda silahları oyun içi parayla alıyorsun. Bir de mobilden yazdığım için link veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı