M Maykolik Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 158 22 Aralık 2019 #1 Battlefield hardline CD'si var ama ben önceden kurmuştum o kodu falan da yazmıştım ama cok uzun zaman gecti ve hatırlamiyorum. Şimdi de farklı E-Postayla girdim ve o kodu kabul etmiyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2019
Battlefield hardline CD'si var ama ben önceden kurmuştum o kodu falan da yazmıştım ama cok uzun zaman gecti ve hatırlamiyorum. Şimdi de farklı E-Postayla girdim ve o kodu kabul etmiyor. Ne yapmam lazım?
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 22 Aralık 2019 #2 Aynısı başıma BF BC2' de başıma geldi. EA' ya ticket aç. Belki yardım ederler. Ama sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #3 Mutlaka aklınızda bir E-Posta vardır. Eğer yoksa bile E-Postanıza girip arama kısmına ilgili firmanın ismini yazıp bir aratın derim veya Battlefield yazarak. Destekle de iletişime geçebilirsiniz, eski olduğundan yardım ederler diye ümit ediyorum. Artı 0 Eksi
Mutlaka aklınızda bir E-Posta vardır. Eğer yoksa bile E-Postanıza girip arama kısmına ilgili firmanın ismini yazıp bir aratın derim veya Battlefield yazarak. Destekle de iletişime geçebilirsiniz, eski olduğundan yardım ederler diye ümit ediyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 22 Aralık 2019 #4 Kullanıcı adını hatırlıyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS M Maykolik Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 158 23 Aralık 2019 #5 ForAnAngeL dedi: Kullanıcı adını hatırlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 23 Aralık 2019 #6 Maykolik dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ile giriş yapabilirsin. Eski şifrelerinizi deneyin. Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ile giriş yapabilirsin. Eski şifrelerinizi deneyin.