Battlefield: Hardline CD'deki Kod Tekrar Kullanılabilir mi?

Mayoklik

Centipat
Battlefield hardline satın almıstin sonra CD'yi kurdum. Sonra CD'de bir kod vardı onu istedi, sonra oyun açıldı. Oyunu bilgisayardan sildim şimdi yine yükleyecektim ama e-postayı unuttum. Yeni e-postayla açtım ama o kodu istedi yazdım önceden yazdığım için alınmıstır diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla sizin yapmaya çalıştığınız şey iki farklı hesapta tek oyunu aktif etmek. Böyle bir şey mümkün değil. Herkes kendi hesabı için oyunu satın almalı. "Ama iki hesapta benim zaten" yapımcı öyle düşünmüyor işte. Yani ilk hesabınızı kurtarmanız gerek. Destekle iletişime geçin.

Anladığım kadarıyla sizin yapmaya çalıştığınız şey iki farklı hesapta tek oyunu aktif etmek. Böyle bir şey mümkün değil. Herkes kendi hesabı için oyunu satın almalı. "Ama iki hesapta benim zaten" yapımcı öyle düşünmüyor işte. Yani ilk hesabınızı kurtarmanız gerek. Destekle iletişime geçin.
Ilk e postamı unuttuğum için yenisini açayım dedim o da olmadı.
Ilk e postamı unuttuğum için yenisini açayım dedim o da olmadı
Ama destek İngilizce anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı