Buraya kapsamlı bir inceleme yazmaya üşeniyorum, o yüzden kısa keseceğim; evet, etrafımızda milyonlarca "underrated" oyun var ama bugün ben bunlardan sadece bir tanesi hakkında konuşacağım.
Hakkında konuşacağım oyunun adı: Battlefield: Hardline
Hikaye müthiş, online müthiş, oynanış müthiş, herşey süper, eee?
İki oyun bilgisi yoksunu arkadaş "Ya moruk bu BF4 çakması ya..." dediği için underrated kalan, sevilmeyen, hakkı yenmiş bir "Battlefield" oyunudur, zevkler ve renkler tartışılmaz ama sen açık açık herkesin içinde bu oyuna çöp falan diyorsan, ben direkt seninle iletişimi keserim çünkü oyun bilgin belli olur zaten; şu oyunun hakkını yiyen toplum, bize neler yapmaz; potansiyel açısından müthişti, ve seri olabilecek kapasiteye sahipti bu oyun; benim favori oyunlarımdan biri, ve oyunun ne kadar underrated kaldığını her hatırladığımda içim parçalanıyor; halen sunucuları açık ve sorunsuz şekilde yoluna devam eden bu oyunu oynayın ve oynatın; ha bide, halen YouTube'dan açıp açıp oyunun fragmanlarını ve intro videosunu izlerim, adamlar yapmış abi...
Cyberpunk 2077, Half-Life 3, bunlar yalan hep arkadaşım; bana "Battlefield: Hardline 2" verin artık.