Battlefield: Hardline, hak ettiği değeri asla alamamış...

BFH underrated değil hak ettiği görmüş bir oyun. DLC olarak çıkmalıydı bence, önceki oyunlara göre çok az yenilik var ve silah dengesi rezalet. Battlefield adı altında çıkmasaydı yine de 4'ün altında ezilecekti.

Hardline serinin dice tarafından geliştirilmeyen tek oyunu. Banakalırsa gayet iyi bir oyun. Lakin Battlefield markası adı altında çıkması harcadı o oyunu biraz. Onun haricinde BF: H'ye söven o çok bilirkişilerin BF1 ve 5'i yalamaktan dilleri kurudu. Bu bayağı garip bir mevzu. Sırf buyüzden bir firmanında sonu geldi. Teşekkürler EA...

@Rona BF5'de tarihin en kötü oyunlarındandır. BF1'in multiplayeri muazzımdı. Kendi adına konuşuyorsun. BF: H iyi bir oyun olsaydı oyunu yapan visceral kapanmazdı.

Visceral Star Wars 1313'ü geliştirirken kapatıldı. Eğer kötü bir firma olsalardı EA'in burnunu sokmadığı Dead Space 1 ve 2'yi de ellerine yüzlerine bulaştırırlardı. BF: H ruhsuz geliştirilen bir oyun. Dayatmayla geliştirilen bir oyun.

Aslında herkes BF hikaye anlatımı berbat diyor bir yerlerden gördükleri ve duydukları kadarı ile ama işin gerçeği özellikle BF 3 ve 4 o kadar da kötü değiller. Online kısımları ise mükemmel.
Zaten "Battlefield" multiplayer kısımda ne yapması gerektiğini biliyor; hikaye kısmında ise, yani ben sadece "Battlefield: Hardline" hikayesi için bile bütün seriyi överim.

Dizi olarak karşımıza çıksa rekor kıracak bir polisiye hikayesinin, sırf oyunda asker değiliz diye çöpe atılması; seviyorum böyle fikirlere karşı çıkmayı...
Sadece polis değil Criminal oluyoruz hikayede. Müzeye gidip dosya çalmalar falan eğlenceli.

Zaten "Battlefield" multiplayer kısımda ne yapması gerektiğini biliyor; hikaye kısmında ise, yani ben sadece "Battlefield: Hardline" hikayesi için bile bütün seriyi överim.

Bana kalırsa en iyi hikaye BF3'e ait. CoD serisi gibi Rus'ları yerden yere vurup yaşasın ABD demiyorlar en azından.

Dostum yanlış anlama ama "polisiye" ile ilk defa tanışmış olabilir misin? Hardline için BF övmek nedir? 😄

Bütün Battlefield serisini oynamış(1943 ve Heroes hariç) ve yüzlerce saat gömmüş biri olarak kendimde yorum yapma hakkını görüyorum. Bu benim fikrimdir tartışılabilir.

Hiçbir BF oyunun hikayesi için övüldüğünü düşünmüyorum. Fakat Hardline buna istisna olabilir. Hikayesi bana göre güzel çerezlik bir yön fakat 1942'den Bfv'ye kadar aradığım(çoğu kişinin) tat 64 kişinin hayvan gibi bir haritada olasızlıkların ve yeri geldiğinde simülasyonun yeri geldiğinde abzürtlüğün(ah C4'lü motorlar) tavan yapıp savaş şölenine dönüşmesidir ama Hardline çerezlik bir oyundu tam bir BF oyunu olmayı hak etmiyordu DLC gibi yan bir türdü. Bu yüzden bence seri için overrated bir oyundu. Olur da yeni BF oyunu Hardline gibi çerezlik bir oyun olursa zaten v ile ölmeye yüz tutmuş serinin helvasını yeriz. Ve ben BF2'ye geri dönerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı